Umut Bulut'un babası defnedildi

Umut Bulut'un babası defnedildi

Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden Umut Bulut'un babası Kemal Bulut, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Pazar akşamı Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden Galatasarayfutbolcu Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un cenaze namazı memleketi Kayseri'de kılındı.

Bulut'un cenazesi Yeşilhisar Merkez Camii'inde kılınan namazın ardından toprağa verildi.

UMUT GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Umut Bulut cenaze namazı sırasında gözyaşlarını tutamadı. Umut'u Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim teselli etti.

Umut Bulut babasına gözyaşlarıyla veda etti VİDEO

FUTBOL CAMİASI CENAZEDEYDİ

Cenaze törenine katılanlar arasında; Galatasarayfutbolcular, teknik kadro ve yöneticiler, Keyserisporlu futbolcular, Galatsaray'ın eski teknik direktörlerinden Mustafa Denizli ve Hamza Hamzaoğlu, Galatasaraylı eski yönetici Abdurrahim Albayrak, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, Beşiktaşlı yönetici Hakan Özköse, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, hakemlerden Yaşar Kemal Uğurlu, Abdülkadir Bitigen ve çok sayıda taraftar ve vatandaş da yer aldı. 

ARDA TURAN VE AZİZ YILDIRIM ÇELENK YOLLADI

Aralarında A Milli futbol Takımı kaptanı Barcelonalı futbolcu Arda Turan ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da yer aldığı çok sayıda futbolcu ve kurum da cenazeye çelenk yolladı.

FATİH TERİM: YAPANLARI DA YARDIM EDENLERİ DE LANETLİYORUM

Cenazenin ardından açıklamalarda bulunan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim''Bir baba düşünün; evladı ile gurur duyan, o gururu yaşamak için maça gelen ve dönüşte bu olayı yaşayan. Çok üzgünüm. Açıkçası bizim ülkemiz böyle bir ülke değil. Nasıl böyle olduk bilmiyorum. Yıllardır farklılıkların zenginlik getirdiği ülkeyiz. Şu an canlarımızı yolcu ediyoruz. Gencecik insanları kanı neden akar. Bunu anlamak imkansız. Terörle sınanmayan bir ülke olması gerek bizim ülke. Her sabah neşe ile okula giden çocukların ülkesi olmalıyız. Bunu yapanları ve yardım edenleri lanetliyorum. Gencecik canların neden gittiğini herkes sorguluyor. Buradan herkese seslenmek istiyorum. Hepimizin beraberlik ve birlik olacağı bir Türkiye istiyorum. Allah ölenlere rahmet eylesin ve tüm ülkeye de akıl versin.'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.