Ünal Aysal kesenin ağzını açtı

Ünal Aysal kesenin ağzını açtı

Hamit, Burak, Amrabat, Umut ve Dany için 28 milyon dolar ödeyen Aslan’da Fatih Terim’e 40 milyon dolarlık daha harcama yetkisi verildi.

Transfere doymayan G.Saray’da Başkan Aysal kesenin ağzını iyice açtı

Galatasaray’da transfer konusunda camia tarafından geçen haftaya kadar eleştirilen Başkan Ünal Aysal, bir coştu, pir coştu. Sarı-Kırmızılılar’ın patronu Gaziantepspor’dan alınan Dany Noukeu ile Toulouse’dan kiralanan Umut Bulut’un ardından bombaları peş peşe patlatıp, Hamit Altıntop, Burak Yılmaz ve Nordin Amrabat’ı da takıma kazandırırken, kesenin ağzını da tam açtı.

Hamit’a 2.9 milyon euro garanti

Dany’ye bonservisi için 3.5 milyon euro, yıllık 1.1 milyon euro, Umut’a kiralama bedeli olarak 1 milyon euro, senelik 1 milyon 250 bin euro artı maç başı 10 bin euro ödeyen Aysal, Hamit Altıntop’a 3.5 milyon eurosu bonservis parası ve yılda 2.9 milyon euro ve maç başı 20 bin euro verecek.

Öncelik golcü transferinde olacak

Amrabat’ın maliyeti 10.5 milyon, yıllık ücreti 1 milyon euro. Bonservisi için 5 milyon euro ödenen Burak Yılmaz ise yılda 2.2 milyon euro alacak. 5 oyuncunun bonservis maliyeti 23 milyon euroyu (yaklaşık 28.5 milyon dolar) geçiyor. Ünal Aysal, Fatih Terim’in istemesi durumunda başta golcü olmak üzere transfere 40 milyon dolar daha harcayabileceklerini açıkladı. Böylece rakam 68 milyon milyon doları bulacak.

Yıldızlarla aynı havayı soluyoruz

G.Saray Futbol Akademisi'nin yeni mezunlarından Mertan Caner Öztürk çok mutlu. Mertan, "Bu kamp bizim için çok iyi bir tecrübe oldu. Hocamızın bize güvenip Benfica maçında şans vermesi çok önemliydi. Yıldızlarla aynı havayı solumak bile çok güzel bir şey. Taffarel hocam bana, 'Elano' diyor. Fatih Terim bizle yakından ilgileniyor. Bu da bize özgüven aşılıyor. Uzun yıllar G.Saray formasını giymek istiyorum. Arena'da oynamak rüya gibiydi" dedi.

İkinci sınav Al Shaish’le

Aslan, 10 günlük Avusturya kampını bugün Katar ekibi ile oynayacağı maçla tamamlayıp Türkiye’ye dönecek.

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren G.Saray, 2. hazırlık maçını oynayıp İstanbul’a dönecek. İlk hazırlık maçında amatör rakibini 11-0 yenen Sarı-Kırmızılılar, 2. maçını Katar kulübü Al Shaish ile 14.00’de oynayacak. Aslan maçın ardından Türkiye’ye dönecek. Bu arada Aslan dün çift idman yaptı. Basına açık gerçekleştirilen yağmur altındaki 1.5 saatlik sabah idmanı 5’e 2 pas çalışmasıyla başlayıp, dar alanda top kapma ile devam etti. Bu çalışmada bütün futbolcular değişmeli olarak kalecilik yaptı. Akşam idmanı ise otelin spor salonunda gerçekleştirildi. Bugün İstanbul’a gelecek olan Cim-Bom, bir hafta Florya’da çalıştıktan sonra 23 Temmuz’da Java Cup için Endonezya’ya gidecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.