Ünal Aysan'ın bomba transferi Milan'dan

Ünal Aysan'ın bomba transferi Milan'dan

Galatasaray'da başkan seçilmesine kesin gözüyle bakılan Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun transfer görüşmeleri için Avrupa turuna çıktı. Sarı-kırmızılıların, Milan'la sözleşmesi sona eren Andrea Pirlo'nun peşinde olduğu bildirildi

Cim-Bom’da transfer için düğmeye basıldı. 14 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurulda başkan seçilmesine kesin gözüyle bakılan Ünal Aysal’ın danışmanı Bülent Tulun, transfer çalışmalarına başladı. Tulun, Avrupa turuna çıkarken, 5 Haziran’a kadar 3 dünya yıldızıyla anlaşma yapılmasının kararlaştırıldığı ortaya çıktı.
Tulun’un ilk olarak Milan’da forma giyen ve sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Andrea Pirlo’yla ilgili görüşmelerde bulunacağı öğrenildi. Menajerler tarafından önerilen 32 yaşındaki Pirlo'nun şartlarını değerlendirecek olan Tulun’un, İtalyan yıldızın bonservisinin olmaması yüzünden bu transfere sıcak baktığı ifade edildi.
İtalyan Milli Takımı’nda da forma giyen 1.77 metre boyundaki Pirlo, duran toplardaki etkinliğinin yanı sıra, orta sahadaki lider oyuncu profiliyde beğeni topluyor. Başkan adayı Ünal Aysal geçtiğimiz günlerde bu sezon yıldız transferi yapacaklarını ve kadrolarında deneyimli oyuncuların ağırlıklı olacağını belirtmişti.
Milan'da bu sezon şampiyonluk yaşayan Pirlo'nun, yeni teknik direktör Massimiliano Allegri'nin kendisine fazla forma şansı vermemesi nedeniyle kırmızı-siyahlı kulüpten ayrılarak, yeni bir deneyim yaşamak istediği ifade edildi.


ANDREA PİRLO KİMDİR?
Sezon        Kulübü    Maç     Gol

1995-98    Brescia     47       6
1998-99    Inter           22       0
1999-00    Reggina   29       6
2000-         Milan         283    32
* Andre Pirlo, İtalya Milli Takımı
formasını 72 kez giydi, 9 gol attı.
Yaşı: 32 (19.05.1979)
Kulübü: Milan
Ülkesi: İtalya
Pozisyon:
Orta saha
Boyu:
1.77 metre

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.