Üniversiteli Gençlerin Başarılı Projesi "Studycoach 2.0"

Üniversiteli Gençlerin Başarılı Projesi "Studycoach 2.0"

StudyCoach 2.0, Almanya çapında Abitür yapan ve üniversite okumak arzusunda olan talebelere ücretsiz, bilgi, destek ve yardım sağlamak amacıyla hayata geçirilmiştir.

Pınar Kibar´ın haberi

Kuzey Ren-Vestfalya ve Bremen´den bir grup üniversiteli gençler olarak yaklaşık yarım senedir “StudyCoach 2.0” adlı proje üzerine çalışmakta olup Projenin kamuya, bulunduğu topluma, bir katkı sağlayabilme ve bir çok gence yardım edebilme gayesini gütmektedir.

StudyCoach 2.0, Almanya çapında Abitür yapan ve üniversite okumak arzusunda olan talebelere  ücretsiz, bilgi, destek ve yardım sağlamak amacıyla hayata geçirilmiştir.

Web sitelerindeki online danışma olanağı ile Almanya çapında tecrübeli üniversite talebelerini ve mezun akademisyenlerini, daha bu yolun başında ve kararsız olan Abitur talebeleriyle buluşturmayı arzu etmektedir. Bölümler ve başvuru sistemi hakkında hiç bir sorunun cevapsız kalmayacağı ümit edildiği web sitelerinde, üniversiteli gençlerin birer rehber ve örnek teşkil etmeleri temenni edilmektedir..

StudyCoach2.0 kurucularından Engin Ince, “İnisiyatifimiz, başta Türk kökenli talebeler olmak üzere, Almanya’daki gençlerin, üniversite konusunda karşılaştıkları zorluklara yardımcı olmaktır. Bu yönde Bochum üniversitesi (RUB Mailmentoring Plus) ve Studienwahlt.tv gibi değişik müesseselerle isbirliğimizi pekiştirerek çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz. Bize sağlayacağınız destekten dolayı sizlere şükranlarımızı arz etmek isteriz”.

 

 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum