Üniversiteliler kitapla buluşuyor!

Üniversiteliler kitapla buluşuyor!

Kitap kampanyası AGD'den, alması ve okuması üniversitelilerden…

Sabırsızlıkla beklenen "AGD Kitap Kampanyası 2010" rekor kitapla başladı. Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şubesi Üniversite Komisyonu, kitap kampanyası çalışmasının üçüncüsünü gerçekleştiriyor.

 

(+)

Bu fırsat kaçmaz! İndirimli kitaplar sizleri bekliyor! 3 Mayıs son gün!

18 yayınevi ile anlaşmalı olarak gerçekleşen kampanya kitapseverlere çok iyi fırsatlar sunuyor. Binlerce kitabı  %40'dan başlayarak %65'lere kadar indirimli alma fırsatı bulunuyor. 3 Nisan’da başlayan kampanya 3 Mayıs’a kadar devam edecek.

Kampanyada hangi yayınevleri Var?

Bedir Yayınları, Beka Yayınları, Beyan Yayınları, Dergah Yayınları, İnsan Yayınları, İz Yayıncılık, Kapı Yayınları, Kayıhan-Etkin Yayınları, Küre Yayınları, Klasik Yayınları, Mavi Ağaç Yayınları, Profil Yayınları, Birun Yayınları, Pınar Yayınları, Şule Yayınları, Sefine Yayınları, Tahlil Yayınları, Şerafettin Kalay Kitaplığı…

Kampanyadan nasıl yararlanılabilir?

Kampanya süresince fırsattan istifade ederek okumayı düşündüğünüz kaynak eserleri ucuza temin edilebilir, kütüphanenizi zenginleştirebilirsiniz. Kendini inşâ etmek isteyen her üniversiteli gencin ilgisini çekecek kitap kampanyasına siparişler internet üzerinden başladı. İnternet üzerinden sipariş alınan kitapların ücretleri elden teslim alındıktan sonra siparişler işleme konulacak. Kitap teslimleri, dernek merkezinden yapılacak.

Bilgi almak için: www.4fakulte.com -  0212 -534 88 00  0212 -534 88 00

dunyabizim.com

Etiketler :