Ünlü doktora hırsız şoku

Ünlü doktora hırsız şoku

Sarıyer'de, Dr. Murat Topoğlu'na ait villaya giren hırsızlar, Ferrari ve Mercedes marka 2 lüks otomobille kayıplara karıştı

Hırsızlık olayı televizyonlarda sağlık programlarına katılan Dr. Topoğlu'nun şoförü tarafından fark edildi. İki otomobilin garajda olmadığını gören şoför, durumu polise bildirdi. Polis telsizinden anons edilen otomobillerin bulunması için çalışma başlatıldı. Lüks otomobillerin toplam değerinin 800 bin TL olduğu belirtildi.

Baltalimanı Bostan Sokak 13 numarada bulunan Akupunktur tedavi uzmanı Dr. Murat Topoğlu'nun villasına sabaha karşı gelen hırsızlar, giriş katındaki camı açarak içeri girdi. İçeriye sessizce giren hırsızlar, sehpanın üzerindeki araç anahtarlarını, bir adet telefon ve bir fotoğraf makinesini alarak dışarı çıktı. Daha sonra garaj kapısını açan hırsızlar, park halindeki 34 FRR 06 plakalı sarı renkli, F 440 model Ferrari ile 34 MTA 46 plakalı beyaz Mercedes S marka araçları alıp kayıplara karıştı.

Sabah saat 07.00'da eve gelen Topoğlu'nun şoförü, araçların garajda olmadığını fark etti. Araçların çalındığını Topoğlu'na haber veren şoförü daha sonra durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çalıntı otomobillerin plakasını telsiz merkezine bildirdi. Telsiz merkezi de aynı villadan çalınan otomobillerin plakalarını tüm birimlere bildirdi. Polis ekiplerinin yoğun çalışmasına rağmen çalıntı araçlar bulunamadı. İki lüks otomobilin çalındığı villada inceleme yapan polis, zanlılara ait delil aradı. Hırsızlığın yaşandığı villada Dr. Topoğlu'ndan başka bir de hizmetçisinin bulunduğu öğrenildi. Hırsızlık olayından dolayı üzgün olduğu belirtilen Dr. Topoğlu konuşmaktan ve kaçındı. Topoğlu, bilgisine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

Polisin olayla ilgili başlattığı çalışma sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :