Urfalı Yetimler Evlerine Kavuştu

Urfalı Yetimler Evlerine Kavuştu

Şanlıurfalı yetimler için yapılan “Yetim Evleri” sahiplerine teslim edildi.

Deniz Feneri Derneği Şanlıurfa Gönüllüleri tarafından yaptırılan “Yetim Evleri”nin anahtarları, düzenlenen bir törenle yetim ailelerine teslim edildi.

 

İki yıllık özverili bir çalışmayla inşaa edilen 12 yetim evinde 55 yetim çocuk ve 12 dul anne yaşayacak.
Deniz Feneri Şanlıurfa gönüllüleri tarafından yaptırılan “Yetim Evleri”nin tüm eşyaları Deniz Feneri Derneği tarafından karşılandı.

Törene, Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Av. Mehmet Cengiz, Deniz Feneri Şanlıurfa Temsilcisi Osman Gerem, Şanlıurfa gönüllüleri, bağışçıları ve Şanlıurfa eşrafı katıldı.

 

Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Av. Mehmet Cengiz yaptığı konuşmada Peygamber Efendimizin, ”Kim bir yetimi n ihtiyacını giderirse, ben ahirette onunla beraberim” sözünü hatırlatarak, yetim evlerinin yapımında emeği geçen tüm gönüllülere cennette bir köşk nasip olması temennisinde bulundu.

 

Daha sonra kürsüye gelen Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba Deniz Feneri’ne ve tüm Şanlıurfa gönüllülerine hitaben “Esasında devletin, belediyelerin yapması gereken işleri sizler yapıyorsunuz, sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu yetimler bu çocuklar hepimizin ve siz onlara sahip çıkıyorsunuz” diyerek teşekkür etti.

 

 

Törende bir konuşma yapan Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ederek “Para parayı, iyilik iyiliği çeker, durmak yok yola devam” diyerek destek sözü verdi.

 

Deniz Feneri Derneği, 1998’den bugüne kadar Şanlıurfa’da 7.061 aileden 38.574 kişiye 5.291.406 TL ayni, 352.462 TL nakdi olmak üzere toplam 5.643.862 TL yardım ulaştırdı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.