Usame Bin Ladin'den ABD'ye Mesaj

Usame Bin Ladin'den ABD'ye Mesaj

El Kaide terör örgütünün lideri Usame Bin Ladin 'Amerikan halkı, Beyaz Saray politikalarının sonuçlarına hazırlıklı olsun' dedi.


Bin Ladin, merkezi Katar'da bulunan El Cezire televizyonunda yayımlanan ses kaydında, ABD Başkanı Barack Obama'nın İslam dünyasında, ABD'ye karşı nefretin ve kin duygularının tohumlarını ektiğini söyledi ve bunun sonuçlarına Amerikan halkının katlanacağını ifade etti.

Obama'nın, kendisinden bir önceki ABD Başkanı George Bush'un izinden gittiğini, Müslümanlara en az Bush kadar düşmanca davrandığını söyleyen Usame Bin Ladin, Pakistan ordusunun Svat vadisinde harekete geçmesi için Obama tarafından baskı yapıldığını ileri sürdü.

El Kaide'nin 2 numaralı ismi olarak bilinen Eymen el Zevahiri de mesajında, Mısırlıları, bu ülkeye gidecek olan Obama'nın ziyaretine karşı çıkmaya çağırmış, Barack Obama'nın bu ülkede İslam dünyasına hitap etmeyi planlamasına ilişkin olarak, "O bir suçlu ve zaten verdiği mesajlar alındı. Bu mesajlar, Svat'ta Müslümanlara karşı yapılan kanlı operasyondur" demişti.


Etiketler :