Üsküdar İHL Mezunları Valide Atik'te Bayramlaştı

Üsküdar İHL Mezunları Valide Atik'te Bayramlaştı

Üsküdar İmam Hatip Lisesi Mezunlar ve mensupları, Üsküdar İHL mezunlar Derneğinin organizesinde Valide Atik Camiinde bayramlaştı.

Serdar Gezgin'in haberi

Üsküdar İmam Hatip Lisesi mezunları ve mensuplarının geleneksel bayramlaşması bu sene de yine tarihi Valide Atik Camii avlusunda yapıldı.

Üsküdar İmam Hatip Lisesi Mezunlar Derneği'nin öncülüğünde yapılan bayramlaşmaya; okulun ikinci müdürü olarak görev yapan Huzeyfe Coşkun, eski müdür yardımcılarından Namık Yalçınkaya, Cemal Demir, Cengiz Gül, Ahmet Sarıali, Ramazan Demir ve emektar hocalarından Salih Barlak ve mütevazı bir katılımcı iştirak ettiler.

Dernek yönetiminden Başkan Yardımcısı Fikret Oduncu, Cihan Demirbağ, Genel Sekreter Murat Güngör ve Nurullah Güler'inde hazır bulunduğu bayramlaşmaya ayrıca 1979-81 yılları arasında Üsküdar İmam Hatip Lisesi'nde okuyan ve yıllardır ABD de ikamet eden www.habername.com Genel Yayın Yönetmeni Kemal Bozkurt'ta iştirak etti.

Bozkurt bayram dolayısıyla 33 yıl sonra hem hocalarını ve hem de mezun arkadaşlarını görmekten mutlu olduğunu belirterek, Üsküdar İmam Hatip Lisesi Mezunlar Derneği'nin başarılı çalışmalarından dolayı da yöneticileri tebrik etti.

 

uu10.jpguu7.jpguu2.jpguu9.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.