Üsküdar İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği geleneksel pilav gününü  gerçekleştirdi.

Üsküdar İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği geleneksel pilav gününü gerçekleştirdi.

Üsküdar İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği, bu yıl ki geleneksel pilav gününü Filistin’e Destek temasıyla, okulun uzun yıllar eğitim yaptığı Üsküdar Toptaşındaki Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi’nde gerçekleştirdi.

Üsküdar Kaymakamı Adem Yazıcı, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Şanlıer, Üsküdar Milli Eğitim Müdürü Semih Durmuş, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, STK temsilcileri ve okul müdürlerinin katıldığı programa çok sayıda mezun, mensup ve davetli katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda protokol konuşmalarıyla birlikte, Filistin’deki zulmü soykırımı anlatan filim izlendi.

Filistin’e destek temasıyla gerçekleştirilen programın sonunda, yapılan duanın ardından, ÜSİMDER Başkanı Cengiz Coşkunçelebi, Filistinli kardeşlerimize yıllardır yapılan zulmü ve İsrail soykırımını anlatan, dünyanın bu duruma sadece seyirci kaldığını ifade eden konuyla ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Katılımcıların duygularına tercüman olan program, verilen pilav ikramının ardından IHH’nın Gazze’ye yardım kampanyası standına yapılan bağışlarla son buldu.

394963994-1336865947219708-5228110950207155242-n.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.