Üst üste 2 maçta penaltı kurtardı!

Üst üste 2 maçta penaltı kurtardı!

Fenerbahçe'nin genç kalecisi Mert Günok, kurtardığı penaltılarla dikkatleri üzerinde topladı...

Fenerbahçe'nin, Galatasaray ile geçen sezonun ikinci yarısında oynadığı maçta Sabri ile tartışarak 5 maç ceza alan Volkan Demirel'in yerine bu sezon kaleyi emanet alan genç kalecisi Fehmi Mert Günok, gösterdiği performansla hem teknik heyetin hem de taraftarların gönlünü kazandı.

Mert'in sergilediği performansın yanı sıra penaltıları da kurtarması, kendisine 'penaltı uzmanı' denmesine neden oldu. Kurtardığı penaltılarla takımının puan kaybetmesini de engelleyen genç kaleci, Volkan'dan sonra uzun yıllar Fenerbahçe'nin kalesini koruyacak gibi görünüyor.

Kaç penaltı kurtardı?

Mert Günok, Fenerbahçe forması altında 2010-2011 sezonunun 2. haftasında, Trabzonspor'a 3-2 kaybettikleri maçın 70. dakikasında Colman'ın, 2012-2013 sezonundan Türkiye Kupası'nda Sivasspor ile oynadıkları ve 2-0 kazandıkları maçın 87. dakikasında Erman Kılıç'ın, 2013-2014 sezonunun ilk haftasında oynanan ve 3-2 kaybettikleri Konyaspor maçının 73. dakikasında Thorvaldsson'un penaltısını kurtarmıştı.

Genç kaleci son olarak bugün oynanan Eskişehirspor maçının 60. dakikasında Necati Ateş'in kullandığı penaltıyı kurtararak, kariyerinde 4. kez penaltının gol olmasını engellemiş oldu. 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.