'Üzülme Kardeşim Belçika'yı Yeneriz'

'Üzülme Kardeşim Belçika'yı Yeneriz'

Mesut Özil, Arena'da Milli Takım soyunma odasına gelip Hamit'i böyle teselli etti...

Almanya'nın Türk yıldızı Mesut Özil, İstanbul seyahatini Alman Futbol Federasyonu'nun sitesine anlattı:

- Kiminle karşılaştıysam ve kiminle sohbet ettiysem bana iyi davrandı. Oynamak istememe rağmen bu beni sevindirdi.
- Beni tanıyan herkes olabildiğince çok oynamak istediğimi bilir. Real Madrid'de veya milli takımda da... Türkiye'ye karşı oynanan milli maç, geçen yıl Berlin'de olduğu gibi benim için özel olacaktı. Ağrılarıma rağmen oynamak istediğimi Löw'e net bir şekilde söyledim ama o karşı çıktı. 'Oynamak istemiyor' söylentilerini anlayışla karşılayamam.

PLAY-OFF'A KALIRSINIZ

- Hamit Altıntop, formaları değiştirmek için ilk önce Almanların soyunma odasına geldi. Ben de anlık bir kararla onunla Türk Milli Takımı'nın soyunma odasına gideceğimi söyledim. Sonra da hemen gittim. Orada bir süre sohbet ettim. Azerbaycan karşısında onlara şans diledim. Grupta Türkiye'nin ikinci olup Play-Off'a kalacağına inanıyorum.
- Belçika karşısında oynayıp oynayamayacağım yarın veya maç günü belli olacak.
- Almanya 2010 Dünya Kupası'ndan sonra çok gelişti. Hedefimiz 2012'deki finallerde Avrupa şampiyonluğu.

BİLD'İN İLGİNÇ KULİSİ

ÖTE yandan Alman Bild gazetesi, Mesut Özil'in Hamit Altıntop ile yaptığı soyunma odasındaki konuşmanın içeriğini yazdı.. Bild, Mesut'un Hamit'e 'Üzülme kardeşim, Belçika'yı yeneceğiz. Siz de baraj maçlarına kalırsınız' dediğini belirtti

Xabi'den övgü

REAL Madrid'in ünlü yıldızı Xabi Alonso, Radio Marca'ya konuştu ve bir an önce Nuri ile birlikte forma giymek istediğini söyledi. Xabi, 'O yetenekli bir oyuncu, iyi bir sol ayağı var ve çok da hızlı oynuyor' dedi. İSPANYOL oyuncu, 'Ben onunla birlikte oynamayı heyecanla bekliyorum, siz de o sahalara döndüğü zaman ne kadar üstün yetenekleri olanı bir futbolcu olduğunu göreceksiniz' diye konuştu.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.