Vahşet Gibi Cinayet

Vahşet Gibi Cinayet

Mersin'de kendisine ait minibüsün içinde darp edilerek öldürülen Mehmet Önel'in başına kurşun sıktıktan sonra demir çubuklarla vurdular, üzerinden minibüsle geçtiler

Mersin'de kendisine ait minibüsün içinde darp edilerek öldürülen Mehmet Önel'in katil zanlıları yakalandı. Önel'in eniştesi Aydın Y'nin de aralarında bulunduğu 3 kişi, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Katil zanlılarından Tahsin Ö, Önel'in başına kurşun sıktıktan sonra demir çubuklarla vurduklarını, üzerinden minibüsle geçtikten sonra da aracının içine attıklarını anlattı.


İddiaya göre, Mehmet Önel'in (23) eniştesi Aydın Y'den (23) alacağı vardı. Aydın Y, parayı bulduğunu söyleyince gece geç saatlerde evinden ayrıldı. Eniştesi ile buluşan Mehmet Önel, yolda Aydın Y.'nin arkadaşları Tahsin Ö. (20) ve Nusrettin S.'yi (16) de aracına aldı.

Üç kişi, Mehmet Önel'e parayı Karacailyas Akdeniz Mahallesi Kervan Yolu Sokak'taki hayvan çiftliğinin yanında buluşacakları bir kimseden alacaklarını söyledi. Zanlılar söz konusu adrese ulaştıklarında ellerinden tuttukları Önel'in başına, kurusıkıdan dönme tabanca ile 2 el ateş etti. Ölmemiş olması ihtimaline karşı başına demir çubuklarla vurduktan sonra Önel'in bedenini minibüsün tekerlekleri altına yerleştirip birkaç kez de minibüsle üzerinden geçtiler. Önel'in cesedini minibüsün içine koyup olay yerinden ayrıldılar.

Cinayetin ortaya çıkmasından sonra Önel'in son olarak görüştüğü kişilerin ifadesine başvuran Cinayet Büro dedektifleri, Aydın Y'nin ifadeleri ışığında Tahsin Y. ile Nurettin S.'yi de yakalayarak gözaltına aldı. Zanlılardan Nurettin S. yaşının küçük olması sebebi ile Çocuk Polisi ekiplerine teslim edilirken çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Emniyette yapılan sorgulamalarının ardından "tasarlayarak adam öldürmek" suçlaması ile adli makamlara sevk edilen zanlılardan Aydın Y. mahkemeye "Şu anki psikolojim iyi değil, ifade vermek istemiyorum" dedi. Tahsin Ö. ise "Ben o anı hatırladıkça çok kötü oluyorum" deyip gözyaşları içinde olay anını anlattığı. Daha sonra söz alarak ifade vermek isteyen Aydın Y.'nin bu talebi mahkeme heyeti tarafından kabul edilmedi. Zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :