Vakit Ülker'i şoke edecek

Vakit Ülker'i şoke edecek

Vakit Gazetesi muhafazakar sermaye grupları arasında gösterilen Ülker Grubuna ilginç bir soru yöneltti:

Vakit Gazetesi muhafazakar sermaye grupları arasında gösterilen Ülker Grubuna ilginç bir soru yöneltti:

Bir tek okurunun bile Ülker`e ait bir ürün almadığını bilmenize rağmen neden Cumhuriyet`e reklam vermekte ısrar ediyorsunuz?

Bir tek Cumhuriyet okurunun Ülker`e ait her hangi bir ürünü almadığı bilinmesine rağmen, muhafazakar basında pek rastlanmayan Ülker ilanlarının Cumhuriyet gazetesinde yer alması sorgulanıyor.

Ülker`in, neredeyse her gün dindar ve muhafazakar insanları karalayan haber ve yazılar yayınlayan, MOSSAD ve ETÖ gibi örgütlerle işbirliği yaptığı söylenen Cumhuriyet Gazetesi`ne reklam vermesi dikkat çekiyor.

MÜTEDEYYİN İNSANLARA HAKARET EDİYOR

"Tehlikenin farkında mısınız?" sloganıyla mütedeyyin insanları hedef gösteren ve Ergenekon Terör Örgütü sanıklarının adeta üssü ödurumundaki Yerli Pravda Cumhuriyet`e ilan veren Ülker`in bu tutumu, özellikle muhafazakar kesimler tarafından tepkiyle karşılanıyor.

Haber ve yazılarda mütedeyyin insanlara yönelik olarak `dinci`, `gerici` gibi kelimelerin bolca kullanıldığı Cumhuriyet, yayınladığı karikatürlerle de mütedeyyin insanlara hakaret etmişti.

MUHAFAZAKARLAR SAHİP ÇIKMIŞTI

Marketlerde özellikle Ülker ürünlerini tercih eden muhafazakar kesim, Murat Ülker`den, bu tezata bir an önce açıklama getirmesini de bekliyor. Ülker, 28 Şubat post-modern darbe sürecinde cuntacılar tarafından `irticai firma` olarak fişlenmiş ancak muhafazakar insanların sahip çıkmasıyla darbe sürecinde daha fazla kar sağlamıştı.

ÜLKER`İN FİNANSE ETTİĞİ CUMHURİYET`İN YAZARI İSRAİL`E BİLGİ GÖNDERMİŞTİ

Ülker`in reklam vererek finansal destek sağladığı Cumhuriyet Gazetesi`nin Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay Türkiye`ye ait gizli belgeleri İsrail`e postalamakla suçlanırken, gazetenin İmtiyaz Sahibi İlhan Selçuk da AK Parti`ye karşı dönemin ABD Başkanı Dick Cheney`e işbirliği teklifi götürdüğü iddia edilmişti.

Habervaktim

Etiketler :