VALİ NEZİH DOĞAN VE EŞİ HATİCE DOĞAN'IN YAZAR KABADAYI’YA SÜRPRİZİ

VALİ NEZİH DOĞAN VE EŞİ HATİCE DOĞAN'IN YAZAR KABADAYI’YA SÜRPRİZİ

Konya Kitap Günleri dolayısıyla okurlarıyla buluşan eğitimci-Yazar Fatma çetin Kabadayı’yı Konya Valisi Nezih Doğan ve eşi Hatice Doğan ziyaret ederek yazar Kabadayı’ya büyük sürpriz yaptılar.

Eğitimci- yazar Fatma Çetin Kabadayı  Konya kitap günleri kapsamında 8 Aralık tarihinde Mola yayın standında yaklaşık üç saat okurlarıyla buluştu. Vali Nezih Doğan ve Eşi Hatice Doğan, Büyükşehir Belediyesi Zindankale Sanat Galerisi’nde yayınevi standına gelerek yazarı ve mola yayın yazarlarını sevindirdiler. Sayın Hatice Doğan, yazarın son romanı olan “Mor Hırka’ yı imzalatırken Kontv ‘ye ve  basına yaptığı açıklamada “Yazarımız amcamın kızıdır ve  bu kendisinin 20. Kitabı. Onunla gurur duyuyor ve destekliyoruz” dedi. Vali Doğan yazar Kabadayı’yı  ve yayınevi sahibi Celalettin Aksu’yu tebrik ederek, sanat adına yapılan çalışmalarından dolayı kendisine başarılar dilerken, fuara gösterilen yoğun ilgiden memnun kaldığını dile getirdi. "Konya halkının kitaplara ve yayınevlerine gösterdiği ilgi memnuniyet verici. Zaten şu anda alanda gördüğümüz kalabalık da bunun bir başka göstergesidir," dedi. Eski Tarım ve Köyişleri Bakanı Sami Güçlü'nün de bulunduğu ll. Konya Kitap Günlerinde genç neslin kitaplara ilgi göstermesinden memnun olduklarını dile getirdi.

Yazar Kabadayı; “Sayın Bakanım Sami Güçlü'ye ve Sayın Vali'me yoğun tempoları arasında kıymetli vakitlerinden bize de ayırdıkları için teşekkür ediyorum. Şeref verdiler,çok mutlu olduk. Çok teşekkür ediyorum,” dedi.

30 Kasım- 9 aralık tarihleri arasında devam eden Kitap fuarında bir çok yazar kitaplarını imzalayıp söyleşi ve panellerle okuyucularla buluştular.

Vali Nezih Doğan ve eşi eğitimci Hatice Doğan, kitap fuarı alanında bulunan bir çok standı gezerek yazarlarla tanıştılar, ilgilerini çeken kitapları imzalattıktan sonra Ankara’ya gitmek üzere fuardan ayrıldılar.

  

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.