Van Gaal: Romanya 2. olacak, çünkü...

Van Gaal: Romanya 2. olacak, çünkü...

Hollanda Teknik Direktörü Lousi van Gaal, Türkiye maçı öncesinde basın toplantısında konuştu.

Hollandalı teknik adam, "Kuyt ve Sneijder duygusal acıdan etkilenirler mi?" sorusuna, "Hayır öyle bir düşüncem yok" cevabını verirken, Galatasaray'dan da bir transfer teklifi almadığını söyledi. 
 
''HOLLANDA'DAN SONRA EN İYİSİ TÜRKİYE''
 
Türkiye'nin Hollanda'dan sonra grubun en iyi 2. takımı olduğunu belirten çalıştırıcı, "Öncelikle Holllanda'daki oynanan ilk maçın ardından ilk tahminlerim dogru çıktı. Grupta Hollanda'dan sonra ikinci en iyi takım Türkiye. Biz de FIFA'nın ilk 7 sırasına girmeye çalışan bir takımız. Galibiyet için oynayacağız." dedi. 
 
"TÜRKİYE HÜCUM AĞIRLIKLI OYNAYACAK" 
 
A Millilerimizin oyuna yaklaşımı ile ilgili tahminini de söyleyen Van Gaal, "Türkiye'nin daha hücum ağırlıklı oynayacağını düşünüyoruz. Onların kazanmak zorunda olduklarını biliyoruz. Ayrıca, maçta Türkiye'nin büyük bir taraftar desteği olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
 
"OTELDE ÇİFT CAM OLDUĞU İÇİN..."
 
Türk taraftarların otelde kendilerini rahatsız edip etmeyeceği ile ilgili yorumu sorulan antrenör, "Hayır kesinlikle öyle bir durumla karşılaşmadım. Sanırım odamın pencereleri çift camlı olacağı için uyumakla ilgili bir sıkıntım olacağını düşünmüyorum" diye konuştu. 
 
"2. SIRA İÇİN FAVORİM ROMANYA" 
 
Grubu 2. sırada bitirecek takımın Romanya olduğunu söyleyen tecrübeli antrenör, "Evet favorim Romanya olacak sebebi de şudur ki biz Hollanda'da Türkiye'yi yendik." şeklinde yorum yaptı. 
 
"TÜRKİYE'NİN KALİTESİNİN FARKINDAYIM" 
 
Nasıl bir anlayışla sahada olacağını söylemeyen Van Gaal, "Kesinlikle bunun bilincindeyiz ve farkındayız. Her zaman rakiplerine saygı duyan bir teknik direktörüm. Türkiye'nin kalitesinin farkındayım. Oyunun nasıl oynayacağını paylaşacak olursam Fatih Terim'e bilgi vermiş olacağım. Bunu paylaşmak istemiyorum." dedi.  
 
"ROMANYA ESTONYA'YI YENECEKTİR" 
 
Romanya'nın Estonya karşısında galip geleceğini düşündüğünü belirten antrenör, "Bence Türkiye bu gruptaki ikinci en iyi takımdır. Bireysel oyunculara baktığımızda bu düşüncemi daha çok desteklemekteydi. Estonya Romanya karşısında kaybeden taraf olacaktır. Türkiye'nin Hollanda'yı yenip yemeyeceği konusundaki düşüncem şu şekildedir. İnşallah Hollanda kazanacak" diye konuştu. 
 
"İKİNCİLİK BENİM İÇİN ÖNEMLİ DEĞİL" 
 
2. sıra için favorisi sorulan deneyimli hoca, "Benim için grubu kimin ikinci sırada bitirmesi gerektiği ilgilendirmiyor. Sizler için çok çok önemli olabilir ama ben bu konuda yorum yapmanın önemli olacağını düşünmüyorum" sözleri ile basın toplantısını noktaladı.



ENSONHABER

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.