Van'da 4.3 büyüklüğünde deprem

Van'da 4.3 büyüklüğünde deprem

Van'da, saat 21.22'de meydana gelen 4.3 büyüklüğündeki deprem korkuya neden oldu. Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki hastalar sedyelerle dışarı çıkarıldı.

Van'da saat 21.22'de meydana gelen 4.3 büyüklüğündeki deprem, büyük paniğe neden oldu. Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kalan hasta ve yakınları ile çalışanlar, kendilerini apar topar dışarı attı. Bazı hastaların yatak ve serumları ile dışarı çıkartıldıkları görüldü.

Saat 21.22'de meydana gelen 4.3 büyüklüğündeki deprem, kentte korkuya neden oldu. Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kalan hasta ve yakınları ile çalışanlar, apar topar dışarı çıktı. Serum bağlı bazı hastalar yatakları ile, bazıları ise refakatçileri tarafından hastane önüne çıkartıldı. Dışarı çıkarılanlar arasında yeni doğan bebeklerin de olduğu görüldü.

Soğuk havanın etkili olduğu kentte, ısınmak amacıyla hastane çevresinde ateşler yakıldı. Hastalar ve yakınları, battaniyelere sarılı halde ateş etrafında toplandı. Sarsıntı nedeniyle büyük panik yaşadıklarını söyleyen vatandaşlar, artçı depremlerin çok sık olduğunu ve bu durumun psikolojilerini bozduğunu anlattı.

Öte yandan, sağlık durumu ciddi olmayan bazı hastaların, refakatçileri tarafından evlerine götürüldüğü öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.