Ve Fenerbahçe bombayı patlattı

Ve Fenerbahçe bombayı patlattı

Fenerbahçe peşinden koştuğu yıldız futbolcu ile el sıkıştı gibi...

Nijeryalı yıldızla el sıkışan Fener, Karabük'e de 5 milyon Euro önerdi. Emenike'nin, "Karabük'ten ayrılacağım. Şampiyonlar Ligi rüyalarımı süslüyor" açıklaması da "Transfer bitti" diye yorumlandı

Yeni sezon için transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe yönetimi çok önemli bir yıldızı renklerine bağlamaya hazırlanıyor... Sarı-Lacivertliler, iki sezondur Karabükspor formasıyla gösterdiği performans sonrası transferin en büyük gözdesi haline gelen Emmanuel Emenike'yle anlaşma sağladı. Fenerbahçe yönetiminin 24 yaşındaki Nijeryalı yıldızın menajeriyle geçtiğimiz günlerde masaya oturduğu ve el sıkıştığı gelen bilgiler arasında.

2 MİLYON EURO'YA 'EVET' DEDİ!

Fenerbahçe'nin Emenike ile yıllık 2 milyon Euro'dan 4 yıllık anlaşma sağladığı da öğrenildi. Yıldız futbolcunun talibi çok olduğu için elini çabuk tutmak isteyen yönetimin Karabükspor'a da 5 milyon Euro'luk teklif yaptığı ifade edildi. Karadeniz kulübünün bu fiyatı az bulduğu, görüşmelerin önümüzdeki günlerde de süreceği belirlendi.

AVRUPA KUPALARI'NI İSTİYORUM

Emenike'nin dün yaptığı açıklamalar da "Fenerbahçe'ye gidiyor" şeklinde yorumlandı. Nijeryalı yıldız, "Karabükspor'dan kesin olarak ayrılacağım. Artık Avrupa kupalarında oynamak istiyorum. Şampiyonlar Ligi rüyalarımı süslüyor" ifadesini kullandı. 

Etiketler :