Ve İbra Milan'da!

Ve İbra Milan'da!

AC Milan kulübü uzun süredir uğraş verdiği Zlatan Ibrahimovic transferinde sonunda mutlu sona ulaştı.

AC Milan kulübü sonunda İsveçli forvet Ibrahimovic konusunda İspanyol kulübü Barcelona ile anlaştı ve oyuncuyu 1 yıllığına İspanyol kulüpten kiraladı.

Uzun süren görüşmeler sonucunda Milan kulübü, yıldız oyuncuyu 1 yıllığına kiralarken, 1 yıl sonunda oyuncunun bonservisini de alabilir. İki kulübün İsveçli milli oyuncuyu 1 yıllığına kiralama konusunda el sıkıştığı söylenirken, Milan kulübü, finansal konuda sıkıntı yaşamasından dolayı 4 yıllık anlaşma periyodunun ilk yılının parasını ödedikten sonra oyuncuyu isterse bonservisi ile birlikte satın alabilecek. Milan kulübünün bu yaklaşımı ekonomik koşullar açısında tedbir almak için yaptığı söyleniyor.

Transfer ücretinin 33 milyon Euro civarında olduğu söylenirken, İsveçli oyuncunun ilk yılki ücreti için 7 milyon euro alacağı söyleniyor. Yıldız forvet oyuncusu sağlık kontrollerinden geçtikten ve sözleşme işlemleri halledildikten sonra transfer her iki kulüp tarafından da duyurulacak.

Öte yandan Milan Asbaşkanı Adriano Galliani Barcelona'da gazetecilere yaptığı açıklamada, "Ibrahimovic'i 1 yıllığına kiralama ve daha sonra da 24 milyon euro karşılığında satın alma konusunda anlaştık. Ibrahimovic pazartesi günü sağlık kontrolünden geçecek ve sözleşme imzalayacak" ifadelerini kullandı.

sporx

Etiketler :