Ve Nuri Şahin imzayı attı!

Ve Nuri Şahin imzayı attı!

Milli futbolcumuz Nuri Şahin yeni sezonda İngiltere Premiere Ligi'nde top koşturacak.

Real Madrid'de geçtiğimiz sezon sadece 4 kez forma şansı bulabilen 23 yaşındaki Nuri Şahin, bir yıllığına kiralık olarak İngiltere'nin ünlü takımlarından Arsenal'e transfer oldu.

ARSENAL'İN HEP GÖZDESİYDİ

Geçtiğimiz yıl Haziran ayında Borussia Dortmund kulübünden Real Madrid'e transfer olan ancak istenilen performansı sergileyemeyerek yedek kalan Nuri Şahin, İngiltere'dekendini gösterecek.

Nuri Şahin'i ikinci bir Fabregas olarak gördüğünü vurgulayan Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, "Nuri benim takımda dünya klasına yükselir" diyerek milli futbolcumuza övgü yağdırdı. İngiliz kulübü, Nuri Şahin'i 17 yaşında iken de kadrosuna katmak için girişimlerde bulunmuştu.

MOURINHO: "NURİ TECRÜBE KAZANMALI"

Real Madrid Teknik direktörü Mourinho ise "Futbolda dün yoktur, hep bugün ve yarın vardır" diyerek Nuri Şahin'in devamlı forma şansı bulabileceği bir takımda oynayıp tecrübe kazandıktan sonra Real'da şans bulacağını söyledi. 2017 yılına kadar Real Madrid'le beş yıllık daha sözleşmesi bulunan Nuri Şahin, Arsenal'de Alman milli takım futbolcuları Lukas Podolski ile Mertesacker ile birlikte oynayacak.


Kaynak: HÜRRİYET

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.