Ve O Vekil Gitti

Ve O Vekil Gitti

AK Parti Elazığ milletvekili Fevzi İşbaşaran Partisinden istifa etti. Giderken de Başbakan Erdoğan'ı tehdit etti.

Görevini yapan trafik polislerine ağza alınmayacak küfürler eden AK Parti Elazığ Milletvekili Fevzi İşbaşaran, kesin ihraç istemiyle sevkedildiği Disiplin Kurulu'nun kararını beklemeden partisinden istifa etti.

AK Parti Elazığ Milletvekili Feyzi İşbaşaran, partisinden istifa etti.

Parlamentoda basın toplantısı düzenleyen İşbaşaran, TBMM Başkanlığına yazdığı istifa dilekçesini, önünde bulunan mikrofona geçirerek, ''Bu benim istifam, hediyem olsun Başbakan'a...'' dedi.

 İşbaşaran, istifa dilekçesinde, ''Parti içi demokrasinin işlemediği, benim gibi fikrini ifade eden milletvekillerini şantaj ve tehdit ile susturulmaya çalışıldığı bir partide milletvekili olarak görevimi sürdürmem imkansız hale gelmiştir. Bu nedenle mensubu bulunduğum Adalet ve Kalkınma Partisi'nden istifa ediyorum'' ifadesine yer verdi.  

''Dünden beri evinin etrafında sivil polislerin dolaşıp durduğunu'' öne süren İşbaşaran, ''Can ve mal güvenliğimin olmadığını biliyorum. Buradan bütün dünyaya, bütün demokratik ülkelere sesleniyorum, AB üyesi ülkelerin büyükelçilerine sesleniyorum; sesimiz kısıldı. Susturuluyoruz. Şantaj yapılıyor. Ölümle tehdit ediliyoruz. Ailemin ve benim can güvenliğim kalmadı. Eğer benim başıma bir şey gelirse, bunun sorumlusu Tayyip Erdoğan'dır'' diye konuştu.
 

Etiketler :