Ve operasyon başladı

Ve operasyon başladı

Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi üst üste alınan kötü sonuçlar üzerine ilk neşteri Zvjezdan Misimoviç'e vurdu.

Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi üst üste alınan kötü sonuçlar üzerine ilk neşteri Zvjezdan Misimoviç'e vurdu. Sarı-kırmızılı yönetime bir rapor veren Rumen teknik adam, sezon başında büyük umutlarla Wolfsburg'dan transfer edilen Boşnak yıldızın kadro dışı bırakılmasını istedi.

 

Başkan Adnan Polat, Hagi'nin bu talebine anında olumlu yanıt verdi ve Misimovic'in bugünden itibaren A2 Takımı ile antrenmanlara çıkması kararlaştırıldı. İşte bu hamle ile ara transfer döneminde G.Saray'dan ayrılması kesinleşen Misimovic ile Hagi arasındaki ipleri koparan gelişmelerin gün gün perde arkası:

24 EKİM: Rijkaard'dan görevi devralan Hagi, ilk sınavını Kadıköy'de F.Bahçe'ye karşı verdi. Hagi, ilk 11'de şans verdiği Misimoviç'i fizik gücü düştüğü için 55'te kenara aldı. Boşnak yıldız bu karardan memnun kalmadığını jest ve mimikleri ile belli etti.

30 EKİM: Hagi'li G.Saray ligde ilk üç puanını Antalyaspor karşısında alırken, 90 dakika sahada kalan Misimoviç, kaçırdığı gollerle eleştirilerin odağı oldu.

07 KASIM: Trabzonspor deplasmanına çıkan G.Saray'da Antalyaspor karşısındaki formsuz görüntüsüne karşın Misimoviç, yine formayı kaptı. Ne var ki Hagi'nin sol kanatta görevlendirdiği Boşnak yıldız, isteksiz oyunu ile dikkat çekti ve 61. dakikada oyundan alındı. Misi direkt olarak soyunma odasının yolunu tutarken, Hagi, "Üşümüş olabilir" yorumu ile krizin ilk sinyallerini verdi.

10 KASIM: G.Saray, Türkiye Kupası A Grubu ilk maçında konuk ettiği Denizlispor'u 3-1 mağlup ederken, Hagi Trabzon deplasmanında yaşananların yanı sıra idmanlardaki laubali tavırları ve kendisine verilen görevleri yapmamasına da tepki göstererek, ilk kez Misi'ye forma vermedi.

14 KASIM: G.Saray kendi evinde Manisaspor'a mağlup olarak büyük hayal kırıklığı yaşarken, 64. dakikada kurtarıcı olarak sahaya sürülen Misimoviç, hiç oralı olmayarak adeta küsleri oynadı ve Hagi'nin gözünde tamamen bitti. Dün düğmeye basan Hagi, Misimoviç kararını Adnan Sezgin'e iletti. Sezgin de yurtdışında tatil yapan Başkan Adnan Polat'ı aradı ve onay gelince Boşnak yıldızın ipi çekildi. SABAH

 

Etiketler :