Ve Polat konuştu...

Ve Polat konuştu...

Toplantının sonunda çıkan karar: 'Kötü gidişten kimse memnun değil, Beşiktaş maçının sonrası beklenecek.'

Galatasaray Kulübü'nün kritik yönetim kurulu toplantısı sona erdi. Toplantının ardından kulüp başkanı Adnan Polat bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

Galatasaray Kulübü başkanı Adnan Polat tüm yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda şunları söyledi:

"Bugün olağan toplantılarımızdan birtanesi gerçekleştirdik. Özellikle bugün hepbirlikte sizlerin karşısına çıkmamızın bir tane nedeni var. Son günlerde yaşanan olaylar özellikle medyada yapılan yorumlar, yazılan yazılar başta ben olmak üzere bütün yönetim kurulumuzu üzdü.

Biz uzun süredir Galatasaray'ın menfaatleri için mücaedele eden bir ekibiz. Bizim her toplantımızda tüm yönetim kurulu üyelerinden farklı bir düşünce çıkar. Farklı düşüncelerden doğan bir doğruyu ortaya çıkarırız.

Öte yandan açıklık getirmek istediğim bir başka hususta kulübümüzdeki başkanlık sistemi gerçeğidir. Herşey başkanla başlar başkanla sona erer. Bazen yapılan açıklamalar amacını aşmış olabiliyor. Futbol takımımızın son zamanlarda aldığı sonuçlardan hiçbirimiz tabiki memnun değilşiz. Camiamız, taraftarımız hepimiz kahroluyoruz ancak Galatasaray Kulübü'nün projelerinin yanında da futbol da önem verilen bir şubedir, sıkıntıları hep birlikte aşacağız.

Geçtiğimiz hafta oynanan maçla ilgili hafta içinde bazı arkadaşlarımız biraraya gelerek bir toplantı yaptılar. Hemen ardından teknik ekiple de bir görüşme yapıldı. Daha sonrasında bir planlanma yapıldı. Bu programımız Beşiktaş maçına etki etmeyecek düzeydedir. Yani Beşiktaş maçının ardından bir değişiklik olacaksa olacak.

İki arkadaşımız bu olayların sonunda istifa etmiştir. Bir arkadaşımızınkini bugün kabul ettik. Biz yönetim kurulu olarak toplantının sonucunu sizlere açıklamak için çıktık. Herhangi bir basın mensubundan da soru kabul etmeyeceğiz" açıklamasında bulundu.
 
sporx
 

Etiketler :