Vekil'den canlı yayında hakaret!

Vekil'den canlı yayında hakaret!

BDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan TVNET Ana Haber spikeri Veyis Ateş’e canlı yayında 'Saygısız herif, terbiyesiz herif' dedi.

TVNET televizyonunda yayınlanan Bakış Açısı programına telefonla katılan Hasip KAPLAN, Veyis Ateş’in araya girmeye çalışması üzerine "Hadi oradan ya saygısız herif, seviyesiz herif..." dedi. Bunun üzerine Hasip Kaplan’ın yayınını kesen Ateş, “Hasip Bey'den özür dileriz. Ancak nezaket sınırlarını fazla zorladı” dedi.

Anayasa Mahkemesi kararlarının tartışıldığı programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal ve BDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan telefonla katıldı.

"BAŞBAKAN PARANDE KALKMADIĞI İÇİN GÖRÜŞMÜYORUM"

Başbakanın kendileriyle görüşmediği söyleyen Hasip Kaplan’a programın sunucusu Veyis Ateş’in “Başbakan terörle aranıza mesafe koymadığınız için sizinle görüşmediğini söylüyor” demesi üzerine sinirlenen Hasip Kaplan “Başbakan da parande atmasa ben de görüşmem mi diyeyim” dedi.

SAYGISIZ HERİF, TERBİYESİZ HERİF

Veyis Ateş’in “İkisi aynı şey mi?” diye sorması üzerine daha da gerilen Hasip Kaplan, araya girmek isteyen Veyis Ateş’e “Saygısız, terbiyesiz herif” diyerek hakaret etti.

Bunun üzerine Hasip Kaplan’ı yayından alan Veyis Ateş yine de nezaketi elden bırakmadı ve “Hasip Kaplan nezaket kurallarını aştığı için kendisini yayından almak zorunda kaldık, kusura bakmasın” diyerek yayına devam etti.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :