Vekilin Kuzeni Şehit Oldu

Vekilin Kuzeni Şehit Oldu

Halkalı'daki hain saldırıda şehit olan jandarma uzman çavuş Mehmet Çağlar Bölük, AK Partili vekilin kuzeni çıktı

İstanbul'un Halkalı semtinde askeri personel taşıyan otobüsün yakınında meydana gelen patlamada şehit olan jandarma uzman çavuş Mehmet Çağlar Bölük'ün AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Çerçi'nin dayısının oğlu olduğu öğrenildi. Halkalı'daki saldırı, gencecik bir kadının da yuvasını yıktı. Kardelenler  kampanyası  için rol aldığı reklamla tanınan Elif İmenç, o saldırıda eşini şehit verdi.

Kuzeni Bölük'ün şehit olduğu haberini Ankara'da parlamento çalışmaları sırasında öğrenen AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Çerçi, telefonla AA muhabirine yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Vatan sağ olsun, dostlar sağ olsun, milletimiz sağ olsun. Acımız büyük millet olarak. Mücadele edeceğiz, teslim olmak yok. Terörü lanetliyoruz. Başımız sağ olsun, memleketimiz sağ olsun. Terörle topyekun, millet olarak, devlet olarak hep birlikte mücadele edeceğiz. Terör canımızı, yüreğimizi yakıyor. Ülke olarak, millet olarak bunlarla sonuna kadar mücadele edeceğiz."

Mehmet Çağlar Bölük'ün cenazesinin yarın İzmir'in Tire ilçesinin Doyranlı köyünde düzenlenecek askeri törenin ardından toprağa verileceği bildirildi.

Etiketler :