Veli Küçük'ün umudu suya düştü!

Veli Küçük'ün umudu suya düştü!

Mide kanaması şi-kayetiyle yaklaşık bir haftadır hastanede tedavi gören Ergenekon tutuklusu emekli Tuğgeneral Veli Küçük taburcu edildi.

Küçük, yeniden Silivri Cezaevi'ne gönderildi. Hastanede kaldığı süre içinde birçok alanda derinlemesine tedavi edilen Küçük'ün ciddi bir rahatsızlığının bulunmadığı belirlendi. Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ilk getirildiği günden bu yana Veli Küçük'ün sırasıyla midesi için gastroskopi, bağırsakları için kolonoskopi ile MR ve tomografisi çekildi, kan tahlilleri yapıldı. Küçük için hastanede toplanan konsey de taburcu olabileceğine ve üç ay sonra tekrar kontrole getirilmesine karar verdi. Geçtiğimiz pazartesi hastaneden tabucu olması beklenen Veli Küçük için hastane, herhangi bir rahatsızlığını atlamamak için iki gün daha beklemişti.

Ergenekon terör örgütü davası kapsamında 21 Ocak 2008'de gerçekleştirilen 3. dalga operasyonda tutuklanan Küçük, 13 Nisan 2008'de hastaneye kaldırılmıştı. İdrar yollarında taş tespit edilen ve yapılan anjiyoda bir damarının tıkalı olduğu belirlenen Küçük'e 40 dakikalık operasyonla stent takılmıştı.

Etiketler :