Viranşehir'de mühimmat kazısı

Viranşehir'de mühimmat kazısı

Viranşehir, İlçe Jandarma Komutanlığı yanında bulunan Karayolları 91 Şube Şefliği bahçesine ihata duvarı için kazı yapılırken bir roket atar mermisi bulundu.

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde, İlçe Jandarma Komutanlığı yanında bulunan Karayolları 91 Şube Şefliği bahçesine ihata duvarı için kazı yapılırken bir roket atar mermisi bulundu. Bunun üzerine güvenlik güçleri, arazide başka mühimmat bulunup bulunmadığının belirlenmesi için iş makineleri ile kazı çalışması başlattı.

Viranşehir'de bulunan Karayolları 91. Şube Şefliği'nin arazisine ihata duvarı yapımı için dün akşam saatlerinde çalışma başlatıldı. İlçe Jandarma Komutanlığı yanındaki alanda ihata duvarı için, kepçe operatörü tarafından temel kazısı yapılırken bir adet roket atar başlığı bulundu. Bulunan cismin patlayıcı olabileceğini düşünen işçiler, durumu güvenlik güçlerine bildirdi. İhbarın ardından araziye gelen polis ve jandarmalar, bulunan ve patlamamış roket atar mermisi olan cismi incelemeye alırken, İlçe Jandarma Komutanı Ufuk Aytekin ve Emniyet Müdürü Erkan Ünal'da, bölgeye gelerek bilgi aldı. Güvenlik güçleri incelemenin ardından arazide başka mühimmat bulunup bulunmadığının saptanması için dedektörler ve iş makineleri aracılığıyla çalışma başlattı. Şu ana kadar başka mühimmatın bulunmadığı arazide arama çalışmalarına devam ediliyor.

DHA

Etiketler :