Vladimir Putin düz duvara tırmandı

Vladimir Putin düz duvara tırmandı

Rusya Başbakanı Vladimir Putin borçları nedeni ile ABD ekonomisinin dünyanın asalağı olarak yaşadığını söyledi. İktidar yanlısı gençlik kollarının düzenlediği Seliger kampını ziyaret eden Putin, ABD ekonomisi açısından alınan önlemlerin sadece gerçek soru

"14 trilyon dolardan daha fazla olan devasa borç, bir ülkenin kredi ile yaşadığı anlamına gelir. Dünyanın önde gelen ekonomilerinden biri için bu gerçekten çok kötü bir durum." değerlendirmesinde bulunan Rusya Başbakanı, "Bunun anlamı onların imkanlarının ötesinde yaşıyor… Bir açıdan dolarda tekel durumunu koruyarak asalak gibi dünya ekonomisini emiyor." eleştirisi getirdi.

Putin ABD'de yaşanacak herhangi bir krizin tüm dünya ekonomisini etkileyeceğini, bu yüzden sorunun aşılmasından yana olduklarını vurguladı. Ek borçlanmada uzlaşı sağlayan siyasi partilerin yasa teklifinin Senato'da onaylanması bekleniyor.

Rusya'nın para birimi rublenin güçlü pozisyona sahip olduğuna değinen Putin, bölgesel rezerv olarak da etkin olmaya devam ettiğini söyledi. Eski Sovyet ülkelerinde rezerv olarak rublenin kullanılmasının mantıklı olacağı ile ilgili değerlendirmede bulunan Putin, rublenin yeterince güvenilir ve konvertible olduğunu savundu.

Dosya:http://91.93.103.35/icerik/110802-085126-putinduvar.jpg

 

PUTİN DÜZ DUVARA TIRMANDI

2005'ten bu yana Tver bölgesinde düzenlenen Seliger kampında gençlerin farklı alanlarda gelişimleri hedefleniyor. Organizasyonları detaylı bir şekilde inceleyen Putin, gençlerle bilek güreşine tutuştu, teflon tava bükmeye çalıştı ve düz duvara tırmandı.

Mart 2012'de yapılacak başkanlık seçimlerinde Kremlin'e dönüşü ile ilgili net açıklamada bulunmaktan kaçınan Rusya Başbakanı Putin gençlerle bir araya gelerek stres attı. Geçen yıl kampı ziyaret etmeye söz veren Rusya Başbakanı, dev posterlerle karşılandı. Putin'in Kremlin'e dönüşü için kurulduğu iddia edilen "Halk Cephesi" çalışmalarını yoğunlaştırırken, internette sosyal iletişim ağlarında da Putin yanlısı çalışmaların hız kazanması dikkat çekiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.