Vodafone parlak fikirleri ödüllendirecek

Vodafone parlak fikirleri ödüllendirecek

Vodafone, HTC işbirliği ile inovatif fikirlerine ve Android uygulama geliştirme yeteneklerine güvenenlere yönelik bir yarışma düzenlediğini duyurdu.

Vodafone'dan yapılan açıklamada, bu sene ilki yapılacak olan Vodafone Fikir Yıldızları Yarışması'nda en parlak fikirler ve en iyi uygulamaların ödüllendirileceği belirtilerek, Parlak Fikir ve Android Uygulaması kategorilerinde düzenlenecek yarışmada dereceye giren gençlerin Londra'da yapılacak olan appsworld 2011 Europe'a katılarak kendilerini geliştirme ve dünyaya açılma fırsatı yakalayacakları kaydedildi.

Vodafone'un, Fikir Yıldızları yarışmasına katılan en iyi Android uygulamalarının Android Market'te sunulması için katılımcılara HTC ile birlikte destek olmayı ve uygulamalarını sunan katılımcıların oluşacak gelirden pay almalarını hedeflediği vurgulanan açıklamada, detaylı bilgi ve başvuru fırsatının www.fikiryildizlari.com adresinde bulunduğu bildirildi.

Yarışmanın Parlak Fikir kategorisinde başvurular 26 Nisana, HTC'nin desteğiyle düzenlenen Android Uygulama kategorisindeyse 11 Mayısa kadar yapılabilecek. Başvurular iki aşamada Vodafone, HTC, iş ortaklarının olduğu jüri tarafından değerlendirilerek finalistler belirlenecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.