Volkan Babacan İstanbul Başakşehirspor'da!

Volkan Babacan İstanbul Başakşehirspor'da!

Süper Lig'in yeni takımı İstanbul Başakşehir, PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'da forma giyen kaleci Volkan Babacan ile 4+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Başakşehir Stadı'nda düzenlenen imza törenine İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Transfer Komitesi Başkanı Mustafa Saral, transfer komitesi üyesi Ahmet Ketenci ile Volkan Babacan katıldı.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın verdiği rapor doğrultusunda milli kaleciyi kadrolarına kattıklarını dile getiren Mustafa Saral, "Volkan'ın transferini bitirmek için uzun bir zaman yoğun çaba harcadık. Hocamızın verdiği rapor doğrultusunda mücadele eden, ayağı yere sağlam basan bir takım kurma niyetiyle yola çıktık. Bu noktada bizim için 1 numara çok önemliydi. Hocamız da bu transfer için çok emek sarf etti" diye konuştu.

Saral, Volkan'ın transferine izin verdiği için Manisaspor Kulübü'ne teşekkür ederek, "Volkan, camiamıza hayırlı olsun. İnşallah bundan sonra transferlerimiz devam eder ve iyi bir takımla lige renk katarız" ifadelerini kullandı.

Volkan: "Bu kulübün çatısı altında olmaktan dolayı çok mutluyum"

İstanbul Başakşehir'e transferinde emeği geçenlere teşekkür eden Volkan Babacan ise "Bu kulübün çatısı altında olmaktan dolayı çok mutluyum" dedi.

Lacivert-turunculu takımda büyük başarılara imza atacağına inandığını aktaran 26 yaşındaki kaleci, "Beni buraya layık gören ve transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Burada olduğum süre içinde büyük başarılara imza atacağımızı düşünüyorum. Her iki taraf için de hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Volkan Babacan, İstanbul Başakşehir'de forma giymesinin kendisine A Milli Takım yolunu da açacağını vurgulayarak, "İki sezondur PTT 1. Lig'de mücadele ettim ama hedefim her zaman Süper Lig'de istikrarlı bir şekilde forma giyebilmek oldu. Bunu İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nde göstereceğime inanıyorum. Bu kulüpte oynamanın milli takım anlamında da önümü açacağını düşünüyorum. Mili takımın aday kadrosunda bulunmak benim için çok önemli. İnşallah bu sezonun en başından itibaren bu hedefimi gerçekleştirebilirim" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.