Vural: Bizim mantığımızda hep kazanmak var

Vural: Bizim mantığımızda hep kazanmak var

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Mersin İdman Yurdu ile yapacakları karşılaşmaya ilişkin, her maça kazanma mantığıyla çıktıklarını söyledi.

 

Vural, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, 5 Mayıs'ta deplasmanda karşılaşacakları Mersin İdman Yurdu'nun, küme düşse de hafife alınmaması gerektiğini ifade etti. Mahalle takımıyla bile oynandığı zaman insanların aklında hep galibiyet olduğunu dile getiren Vural, küme düşen takımlardaki oyuncuların kendi gelecekleriyle kuşkularının olduğunu ve buna göre mücadele ettiklerini belirtti.

Vural, karşılaşmayla ilgili hedeflerini de "Bizim mantığımızda hep kazanmak var. Kazanamıyorsak bir puan alıyorsak ne mutlu bize diyoruz. Bunu bu karşılaşmada başarabilirsek ne mutlu bize" sözleriyle anlattı.

Bir gazetecinin, "Susurluk davası"ndan hükümlü eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın tahliye olduğunu anımsatması üzerine Vural, tahliye dolayısıyla en mutlu olanlardan birinin kendisi olduğunu dile getirerek, "Mehmet ağabeyle bizim çok eskilere dayanan bir dostluğumuz var. Elazığ'da olmamız, onun kentinde görev yapmam benim için farklı. Ağar, Elazığspor'u, Elazığ'ı çok seviyor. O, buranın bir parçası. Geçmiş olsun diyorum" ifadesini kullandı.

Toplantının ardından bordo beyazlı ekip Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarına başladı. Sakat olan Emir Kujovic'in katılmadığı idman, yenileme çalışmasının ardından sona erdi. 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.