Vural: Olmazsa olmaz bir maçı kazandık

Vural: Olmazsa olmaz bir maçı kazandık

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, 2-1 kazandıkları Medical Park Antalyaspor maçına ilişkin, ''Buradan kafamız önümüze eğik soyunma odasına girmeyi hiç düşünmüyorduk.

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, 2-1 kazandıkları Medical Park Antalyaspor maçına ilişkin, ''Buradan kafamız önümüze eğik soyunma odasına girmeyi hiç düşünmüyorduk. Olmazsa olmaz bir maçı kazandık'' dedi.Vural, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, önemli bir rakipten üç puan almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Zorlu bir dönemden geçtiklerini belirten Vural, ''Yukarıdaki takımlardan kopmamamız için çok önemli bir karşılaşmaya çıktık ve nitekim galip gelmesini bildik. Buradan kafamız önümüze eğik soyunma odasına girmeyi hiç düşünmüyorduk. Olmazsa olmaz bir maçı kazandık'' diye konuştu.

Vural, Bilica'nın kale çizgisi üzerinde çıkardığı topun, maçın kırılma anı olduğuna işaret ederek, 39 puana ulaşan takımın ligde kalacağını öne sürdü.

Sanica Boru Elazığsporlu futbolculardan Adem Alkaşi, en kısa zamanda alt sıralardan kurulmak isteklerini ifade ederken, Mehmet Çakır da alınan üç puanın galibiyet serisinin başlangıcı olmasını diledi.

-Medical Park Antalyaspor cephesi-

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise ikinci yarı rakip kadar varlık gösteremediklerini belirterek, ''Açıkçası mücadelenin içerisine çok fazla yüreğimizi koyamadık. Neticesinde de 2-1 mağlup olduk'' dedi.

Özdilek, bir gazetecinin, ''Medical Park Antalyaspor için Ziraat Türkiye Kupası'ndaki hedef mi önemli, ligdeki hedef mi?'' sorusuna, ''Açıkçası tabii ki kupa. Hafta içi zorlu bir maç yapacağız. Tek bir netice bizi bir üst tura çıkartacak, kazanmak. Onun için gideceğiz. Ümit ederim ki kupada yarı final oynarız'' yanıtını verdi.

Medical Park Antalyasporlu futbolcu Ergün Teber de Trabzonspor ile oynayacakları kupa maçıyla çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

Mehmet Sedef ise yenildikleri için üzüntülü olduklarını ancak daha ligde 11 maçın bulunduğunu kaydetti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.