Vural'a tarafsızlık uyarısı

Vural'a tarafsızlık uyarısı

Beyaz TV'nin beğenilerek izlenen programı 4 Kadın 1 Erkek, bu hafta yayınlanan yeni bölümüyle yine gündeme damgasını vurdu.

Gazeteciler; Sevilay Yükselir, Nuriye Atabey, Serpil Yılmaz ve Hilal Kaplan’ın sunduğu 4 Kadın 1 Erkek’in bu haftaki moderatörü MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural oldu.

 

Programın başında Kurban Bayramı’nda yapılan kazaların fazlalığına değinen MHP İzmir Millet Vekili Oktay Vural, hükümetin yurt dışından getirttiği Anguslar’ı da eleştirdi…

MODERATÖR DEDİĞİN TARAFSIZ OLUR

Et fiyatlarındaki azami artışa da değinen Vural,“Et fiyatları giderek artıyor, Sayın Bakan fazla et yediğimiz için fiyatların arttığını söylüyor…. Sadece Trakya’ya ithal kurbanlıklar gelecekti, Anadolu’ya hastalık var diye gelmeyecekti ama bayramın 3. günü gemilerle gelen kurbanlıklar hiç piyasaya girmeden Anadolu’ya geçirildi. Tarım Bakanlığı bununla ilgili bir açıklama yaptı ‘Bütün kurbanlıkları satın alacağız diye…’ Burada sorumluluğun devlete ait olması gerekmiyor mu? Her hangi bir rekabet olmadan et alınmış olması haksız bir rekabet değil midir?” diye sordu.

Bu sözler üzerine söze giren Sabah Gazetesi köşe yazarı Sevilay Yükselir ”Soru sorarken yönlendiriyorsunuz, moderatör dediğiniz tarafsız olur, bırakın da biz yorumlayalım siz sadece soru sorun” diyerek Vural’a tepki gösterdi.

ÇOK ŞÜKÜR CHP VE MHP YOL AYRIMINA GELDİ

Programda son günlerin tartışmalı konularından biri haline gelen CHP ve BDP yakınlaşması da masaya yatırıldı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Barış ve Demokrasi Partisi’ne yaptığı ziyaret Genel seçimlerde iki partinin birleşeceği yönünde söylentilerin çıkmasına neden oldu… Konuyla ilgili bir konuşma yapan ve bu yakınlaşmayı Cumhuriyet Halk Partisi’nin milli çizgisinden sapması olarak yorumlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin açıklaması da VTR olarak Beyaz TV ekranlarında yayınlandı…

Bahçeli’nin açıklamasının ardından söze giren Sevilay Yüselir, “Duydum ki Devlet Bahçeli Kemal Kılıçdaroğlu’na çok fena saldırmış, CHP’yi yerden yere vurmuş… Bugün de yazdım oh be dedim çok şükür ya rabbim sonunda CHP ve MHP bir yol ayrımına girmiş” diyerek bu ayrımdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Etiketler :