Workshop Deneyimi Bodo’da Sizleri Bekliyor!

Workshop Deneyimi Bodo’da Sizleri Bekliyor!

Türk, İtalyan, Fransız, Japon mutfağı derken isimlerini dahi duyamayacağımız yüzlerce mutfak ve o mutfaklardan çıkan özgün lezzetler var. Türkiye’de yaşadığımız halde, ömür boyu rast gelemeyeceğimiz, kim bilir ne farklı yemek çeşitleri var.

Türk, İtalyan, Fransız, Japon mutfağı derken isimlerini dahi duyamayacağımız yüzlerce mutfak ve o mutfaklardan çıkan özgün lezzetler var. Türkiye’de yaşadığımız halde, ömür boyu rast gelemeyeceğimiz, kim bilir ne farklı yemek çeşitleri var. Hepsini görmek, tatmak, öğrenmek imkansız ancak bunun peşine düşüp yapabildiği kadar fazlasını denemek isteyen insanlar çok fazla. Ki zaten yemek yapmak boyalar ve kalemlerle oluşturulan eserler gibi: benzer malzemeleri farklı şekillerde birleştirip her seferinde yeni tatlar elde edilebilir ve bu sonsuzdur. Ayrıca ortaya çıkardığınız eserle hem karnınızı hem de ruhunuzu doyurabilirsiniz. Gastronomiye gönül vermiş, yemekten de ayrıca keyif alan sevdiklerinizi, özel günlerde bodo hediyeleriyle şaşırtın. Öğrendiğimiz her bilgi, kazandığımız her tecrübe bizi olduğumuz yerden ileri taşır bu sebeple bodo deneyim hediyeleri kişiye yalnızca hediye olmakla kalmayıp kişisel gelişim katkısı da sunmuş olur. Yemek yapmak gibi özel sanatlarla ilgilenmek, çevrenize karşı olan bakış açınızı daha heyecanlı hale getirir. Resme ilgi duyan biri, nasıl ki tabloları incelerken pek çok detayı görüp sanatçıyı anlamaya çalışıyorsa, gastronomiye merak duyan kişiler de aynı şekilde keyifle inceler tabağı https://bodo.com/tr/yemek-workshop-lar/.

Yemek Workshop’ları

Bu alanın güzel yanlarından biri ise her damak zevkinin farklı oluşu ve lezzetlerin kişiden kişiye değişebilir olması. Herkes aynı şeyleri seviyor olsaydı, mutfak alanında bunca yenilik gerçekleşir miydi? Elbette öyle lezzetler var ki yüzdeye vurulduğunda pek çok kişi, tercihini bunlardan yana kullanıyor. Örneğin, İtalyan mutfağının harikaları olan, muhteşem üçlüyü hazırlamak da yemek de büyük bir keyif! bodo.com’un deneyim hediyeleri arasında yer verdiği bu lezzetler için workshoplarını satın alıp sevdiklerinizle kendinize, özel zaman yaratabilirsiniz. İşte onlar: ‘’İki Kişi için İtalyan Makarnaları Yapım Dersi’’, ‘’İki Kişi için Pizza Yapım Dersi’’, ‘’İki Kişi için İtalyan Tatlıları Yapım Dersi’’. Tüm mutfak atölyesi deneyimleri genellikle aynı süreçte ilerler. Katılımcı arkadaşlar atölyeye gelip hijyen amaçlı: bone, önlük, eldivenlerini alıp çalışma alanına geçerler. Önce hangi yemeklerin pişirileceği ve hangi yöntemlerin kullanılacağı eğitmen şef tarafından detaylı olarak anlatılır ardından hep birlikte uygulamaya geçilir. Dileyen olursa yanında götürdüğü saklama kaplarına, kendi yaptığı yemekleri koyup götürebilir.

Yemek Workshop’ları deneyim hediyeleri

bodo İstanbul’da elbette yalnızca İtalyan Mutfağı fırtınaları yok. Farklı mutfaklardan ve her mutfağa hitap eden lezzetlerin en özel şekilde hazırlanma dersleri var. Bunun yanı sıra, ‘’Yemek Kursu’’ hediyesi, alanında ilerlemek isteyen, profesyonel desteğe ihtiyaç duyduğunu bildiğiniz yakınlarınıza sunacağınız en özel hediye. Diğerlerinden örneklere bakalım. ‘’Macaron Yapım Dersi’’, renk renk aşk! ‘’İki Kişi için Börek Yapım Dersi’’, kültürel lezzetlerimizden. ‘’İki Kişi için Köfte Yapım Dersi’’: Rosto, Tekirdağ, İnegöl, Kadınbudu, İzmir köftelerini hazırlayıp ardından lezzetleriyle mest olun. bodo ile ruhunuzun ihtiyacını bulun.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.