Yağışlı hava geri geliyor

Yağışlı hava geri geliyor

Yurt genelinde soğuk hava hakim olacak.

Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün Karadeniz kıyıları, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova ile gece saatlerinden sonra Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Bursa, Bilecik, Erzurum Bingöl, Çorlu, Bandırma ve Alanya çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışlar genellikle yağmur ve sağanak, bu gece ve yarın Bolu, Karabük, Kastamonu, Kayseri, Yozgat, Sivas, Erzincan, Bingöl, Erzurum'un yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Yağış alan yerlerde 1 ila 3 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Marmara ile Ege kıyılarında gece saatlerinde kuvvetlice (30-50 Km/S) esecek.

UYARILAR

Güncel Meteorolojik Uyarı Bulunmamaktadır.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA Parçalı ve çok bulutlu, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bilecik, Çorlu ve Bandırma çevrelerinin hafif yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgar; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden gece saatlerinde kuvvetlice (30-50 Km/S) esecek.

EGE Az bulutlu, iç kesimleri parçalı bulutlu geçecek. Bu gece ve yarın (Perşembe) sabah saatlerinde Afyonkarahisar, Uşak ve Kütahya çevrelerinde hafif buzlanma ve don olayı görülecek. Rüzgar; bölgenin kıyı kesimlerinde, gece saatlerinde, kuzeyli yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) esecek.

AKDENİZ Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, bu gece ve yarın (Perşembe) Doğu Akdeniz ile Alanya çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, bu gece saatlerinden itibaren kuzey kesimleri, yarın (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren bölge geneli yağışlı geçecek. Yağışlar genellikle yağmur, Kayseri, Çankırı, Yozgat ve Sivas'ın yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek.

BATI KARADENİZ Parçalı ve çok bulutlu, kıyıları ile zamanla bölge geneli yağışlı geçecek. Yağışlar gece saatlerinde Bolu, Karabük ve Kastamonu'nun yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları ile gece saatlerinden itibaren bölge geneli yağışlı geçecek. Yağışlar genellikle yağmur, gece saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek.

DOĞU ANADOLU Az bulutlu, gece saatlerinden itibaren çok bulutlu batısı ile Erzurum ve Bingöl çevreleri yağışı geçecek. Yağışlar genellikle yağmur, yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek. Bu gece ve yarın (Perşembe) sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı görülecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, yarın (Perşembe) batısı ile Diyarbakır çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.