Yahudiler gözünü Mescid-i Aksa'ya dikti

Yahudiler gözünü Mescid-i Aksa'ya dikti

Yahudiler Mescid-i Aksayı'da miras listesine almak istiyor

Yahudiler Mescid-i Aksa’yı Miras Listesine Almak İstiyor.

Yahudilerin İslami eserleri gasp etmeye dönük çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. El-Halil Camisini, “Yahudi Mirası Listesi”ne ekledikten sonra, sıra Mescid-i Aksaya geldi.

İşgalcilerin İslami eserleri gasp etmeye dönük planlarının ilk aşamasını açıkladılar. İsrail, Pazar ve Pazartesi günleri, Yahudilerin Mescid-i Aksa’ya girmelerine izin verilerek, saldırı düzenleneceğine dair el broşürleri ve afişlerle ifade ettiler.
 
Dinibir bayram kutlamaları gerekçe gösterilerek, işgal gerçekleştirilmek istenmektedir. Hazırlanan plan çerçevesinde, Mescid-i Aksa bölünmek istenmektedir. Yani mukaddes Mescid-i Aksa Müslümanlar ve Yahudiler arasında taksim edilerek ve ortak alan ilan edilerek paylaştırılacak. Fakat bu planın temelinde yatan asıl hedef, Mescid-i Aksa’nın tamamı işgal edilerek, iddia ettikleri Yahudi Tapınağını inşa etmektir.
İbranice yayın yapan bir web sitesinde Yahudilerin “Borim Bayramı” vesilesiyle böyle bir saldırı gerçekleştirecekleri ifade edilmiştir.
İsrailli kaynaklara dayanarak yapılan açıklamalarda Yahudiler, 16.03.2010 tarihinde bahsedilen tapınağın temelinin atılacağı belirtilmiştir. Dolayısıyla bu tarihten itibaren başlaması muhtemel saldırıların nihai hedefi, iddia ettikleri yahudi tapınağının temelinin inşası olacaktır.
Ve saldırıların başlayacağı bu gün ve tarih, Yahudi Fanatik Gruplar tarafından “Uluslararası Tapınak Günü” olarak ilan edilmiştir.
Yine bu tarih, Kanuni Sultan Süleyman’ın inşa ettiği “Kudüs Surları” içerisinde yapılan en büyük ve en yüksek “El-Harab Sinagogu”nun açılışının gerçekleştirileceği tarih olacaktır. Bu açılışın simgesel anlamı şu olacaktır, “ Bu Sinagogtan sonra, Büyük Yahudi Tapınağının temeli de en kısa zamanda yapılcakatır.”

Etiketler :