Yalçın Küçük yine şov yaptı

Yalçın Küçük yine şov yaptı

Ergenekon davasında örgüt yöneticiliğinden tutuklu bulunan Yalçın Küçük davayı sulandırmak adına eline geçen hiçbir fırsatı kaçırmıyor.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen ikinci Ergenekon davasının 165. duruşmasında; Mustafa Balbay, İbrahim Şahin, Hasan Atilla Uğur ve Tuncay Özkan'ın da aralarında bulunduğu 14 tutuklu sanık hazır bulundu.

Mahkeme Başkanı Hasan Hüseyin Özese, en son 2 Mart 2012 tarihinde görülen duruşmada yarım kalan ifadesine devam etmesi için sanık Yalçın Küçük'e söz verdi. Sanık Küçük ise ifadesini yaptığı duruşmada rahatsız olduğu için çok özetleyerek konuşma yaptığını, hastalığının hala devam ettiğini ancak o duruşmada söylediği bazı ifadeleri tekrar edeceğini söyledi.

Küçük'ün, "İfade verdiğim sırada suçumu söylerken benim örgüt yöneticiliğinden yargılandığımı söylediniz." demesi üzerine Başkan Özese, "İddianamenin 162. sayfasında ‘örgüt kurmak’ suçlamasıyla suçlandığınız yazdığı için size 2 günlük konuşma hakkı verdiğimizi hatırlatmak için söyledim." şeklinde açıklama yaptı.

Bu açıklamaya çok sinirlenen Küçük, sesini daha da yükselterek, "Ne oldu da dosyada ne değişti de örgüt üyeliğinden tutuklanmışken örgüt yöneticisi yaptınız beni? Karizmam mı çizilirdi? Beni örgütün CEO’su yaptınız." ifadelerini kullandı. CİHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.