Yalçın Küçük’ü korkutan CD

Yalçın Küçük’ü korkutan CD

Ergenekon operasyonu kapsamında tutuklanan Yalçın Küçük'ün eşi bu CD'yi neden yok etmek istedi? O CD'nin içeriğinde ne var?

Ergenekon operasyonu kapsamında tutuklanan Yalçın Küçük'ün boşandığı idda edilen eşi Temrem Küçük'ün operasyon sırasında delil karatmaya çalıştığı ortaya çıktı. Operasyonların olduğu sabah eşiyle aynı evden çıkan Temren Küçük'ün operasyon sırasında evdeki delillerin karartılması için gelinini arayarak talimat verdiği belirtildi. Teknik takibe takılan dinlemeyle ortaya çıkan talimatta Küçük, gelini olduğu belirtilen kişiyi arayarak kütüphanede bulunan bir CD'yi tarif ederek saklama talimatı veriyor. Temran Küçük'ün telaşlı şekilde görüşmesinin arından 'Arayacağım' dediği baro başkanın ise Ankara Baro Başkanı Metin Feyzioğlu olduğu belirtildi.

İşte o diyaloglar:

“Evde alarm var zaten”

T. Küçük: Canım arama var.

X: şahıs: Biliyorum gideyim mi ne yapayım?

Küçük: Vallah Dursun'u yolladım ben, gitti. Yani asla sokmasınlar şimdi başkanı arıyorum. Benim adıma karar olmadan sokmasınlar... Evde de alarm var zaten.

X şahıs: Doğru oraya çıkayım gelen olursa da kararınız olmadan hiç avukatsız kararsız hiç bir şekilde şey yapmam.

Küçük: Evet belki de gelmişlerdir orda bir şey vardı bir bir disk onu istersen alıver çalışma odasında kitaplığın arasında bir şey ansiklopedi şey değilse ... diye.

X şahıs: Anladım tamam.

Küçük: Şey gibi film şeyi gibi.

X şahıs: Tamam tamam peki.

Küçük: Çalışma masamın üstünde kitapların arasında.

X şahıs: Tamam.

Küçük: Onu bi al istersen.

X şahıs: Tamam tamam olur.

Küçük: Ama sokma yani.

X şahıs: Tamam Temrem hanım.

Küçük: Ben şimdi Baro başkanını arıyorum. 

Etiketler :