Yamaç paraşütünden deprem anı

Yamaç paraşütünden deprem anı

Muğla'nın Fethiye ilçesi Ölüdeniz açıklarında saat 15.44'te meydana gelen 6.0 büyüklüğündeki şiddetli deprem, Ölüdeniz'in yanı sıra Ege Bölgesi'ndeki birçok ilde de paniğe neden oldu.

Muğla'nın Fethiye ilçesi Ölüdeniz açıklarında saat 15.44'te meydana gelen 6.0 büyüklüğündeki şiddetli deprem, Ölüdeniz'in yanı sıra Ege Bölgesi'ndeki birçok ilde de paniğe neden oldu. Merkez üssü Ölüdeniz olan deprem, yamaç paraşütü sporunun yapıldığı Babadağı'nda da hissedildi. Bir yamaç paraşütü pilotu deprem anını kamerası ile kaydetti. Görüntülerde depremle birlikte Babadağı'ndan yükselen büyük bir toz bulutu göze çarpıyor.

Öte yandan 6.0 şiddetindeki depremin ardından bölgede 40'a yakın artçı sarsıntı deprem meydana geldi.
Bu arada Fethiye Belediyesi Afet İşleri Sorumlusu Sadi Çidem eşliğinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Her şeyden önce geçmiş olsun. Tüm Fethiyelilere geçmiş olsun. Allah-ü Teâlâ beterinden saklasın. Takriben ilk deprem 15.44’de 6.0 büyüklüğünde oldu. Daha sonra 1 saat içerisinde 15 artçı sarsıntı meydana geldi. Bize gelen bilgilere göre, Fethiye’nin Muğla makası olarak tabir ettiğimiz bölgelerde çökme var. Ancak eski binalarda depreme dayanıksız yapılan binalarda da ufak çatlamalar var. En sevindirici tarafı Allah’a çok şükürler olsun, can kaybımız yok. Sadece yaralı haberleri geldi. Onun dışında bir sıkıntımız yok. Allah beterinden saklasın.” dedi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.