Yansıtıcı Öğrenme Serüvenleri Atölye Çalışması

Yansıtıcı Öğrenme Serüvenleri Atölye Çalışması

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından “Yansıtıcı Öğrenme Serüvenleri: İngilizce Öğrenmek Çok mu Zor” konulu atölye çalışması gerçekleştirildi.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından “Yansıtıcı Öğrenme Serüvenleri: İngilizce Öğrenmek Çok mu Zor” konulu atölye çalışması gerçekleştirildi. 1

5 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi Milli İrade Salonunda yapılan açılışa Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İbrahim Özbay, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eren Yürüdür, akademik personel ve öğrenciler katıldı.

Eğitim Fakültesinden Dr. Öğretim Üyesi Hande Çetin yapmış olduğu açılış konuşmasında atölye çalışmasında, Eğitim Fakültesi İngilizce Eğitimi programlarında görev yapan öğretim üyelerinin deneyimlerini katılımcılarla paylaşacağını ifade etti. Çetin, bu kapsamda 16 öğretim üyesinin kendi öğrenme süreçlerini anlattıkları bir kitabın hazırlandığını söyleyerek kitapta yer alan öğretim üyelerinden altısının yapılacak olan atölye çalışmasında yer alacağını belirtti. Çetin desteklerinden dolayı üniversitemiz birimlerine ve katılımcı öğretim üyelerine teşekkürlerini ileterek konuşmasını sonlandırdı.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eren Yürüdür yapmış olduğu konuşmada kendi İngilizce öğrenme sürecinden bahsetti. İngilizce öğrenme konusunda bir sorunun varlığına işaret eden Yürüdür yapılacak olan atölye çalışmasının sorunun çözümüne katkıda bulunacağını belirtti. Yürüdür, Eğitim Fakültesi olarak çok sayıda etkinliğin gerçekleştirildiğini ifade ederek İngilizce konusunda da daha önce bir çalıştay gerçekleştirildiğini söyledi. Yürüdür, Rektör Prof. Dr. Bünyamin Şahin’e vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Özbay yapmış olduğu konuşmada İngilizce bilmekten çok İngilizce konuşmada çokça problem yaşandığını ifade ederek yapılacak olan atölye çalışmasında bu sorunun da ele alınacağını belirtti. Özbay tüm akademisyenlerin bu çalışmadan istifade edeceğini söyleyerek atölye çalışmasının oldukça yararlı olacağını ifade etti. Özbay desteklerinden dolayı öğretim üyelerine ve katılımcılara teşekkürlerini ileterek konuşmasını sonlandırdı.

Açılış konuşmaları sonrasında atölye çalışmasında yer alan öğretim üyelerine Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İbrahim Özbay tarafından hediye takdim edildi. Sonrasında ise 5 öğretim üyesi yüz yüze 1 öğretim üyesi de çevrimiçi olarak deneyimlerini dinleyicilerle paylaştı.

3-dxo.jpg4-dxo.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.