Yaralılara yardım için duran gurbetçiler soyuldu

Yaralılara yardım için duran gurbetçiler soyuldu

Tekirdağ’da, 5 gencin içinde bulunduğu otomobil TIR’a çarptı. Polis otomobilin içerisinde içki şişeleri bulurken, yaralılara yardım için duran gurbetçi aile soyuldu

Tekirdağ’da, dün gece arkadaşları ile gezmeye çıkan Bayram Şenses’in yönetimindeki otomobil, Marmara Ereğlisi Karayolları kavşağından kontrolsüz çıkış yapınca, Mehmet Katran yönetimindeki TIR’a çarptı. Kazada hurdaya dönen otomobildeki sürücü Bayram Şenses, Mehmet Emin Oğuz ve Zahide Aydın kaza yerinde öldü. Otomobilden ağır yaralı çıkarılan Ahmet Kaya ve Gamze Meray ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza yerinde inceleme yapan savcılık ve polis ekipleri, otomobilin içerisinde içki şişeleri buldu. TIR sürücüsü Mehmet Katran, polis tarafından gözaltına alınarak Marmara Ereğlisi Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

4 BİLEZİK VE 10 BİN LİRA YOK OLDU
Öte yandan yoldaki kazayı görerek yardım etmek isteyen bir ailenin otomobili soyuldu. Avrupa’da çalışan Türk işçisi Mehmet Çetinkaya, kazayı görerek aracını yol kenarına park ettiğini ve ailesiyle birlikte kazazedelere yardım ettiğini belirterek şunları söyledi: “Kazayı gördük ve hemen durduk. Ailemle birlikte kazada yaralananları kurtarmaya çalışıyorduk. Otomobile döndüğümüzde 4 bilezik ve yaklaşık 10 bin lira paranın yok olduğunu fark ettik. Polise şikâyette bulunduk.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.