Yarbay Saadet'e katılacak mı

Yarbay Saadet'e katılacak mı

Dünkü kongrede Saadet Partisi'ne katıldığı şeklinde anons yapılan AK Parti eski Ankara Milletvekili Ersönmez Yarbay, SP'ye geçtiği yönündeki haberi yalanlayarak düzeltme gönderdi

Dünkü kongrede Saadet Partisi'ne katıldığı şeklinde anons yapılan AK Parti eski Ankara Milletvekili Ersönmez Yarbay, SP'ye geçtiği yönündeki haberi yalanlayarak düzeltme gönderdi. Yarbay şu açıklamayı yaptı:

Eski AKP'li vekil ve çok sayıda isim SP'ye katıldı
Saadet Partisi'nin dün gerçekleşen kongresinde partiye katılan isimler arasında olduğu parti yetkililerince anons edilen AK Parti eski Ankara Milletvekili Ersönmez Yarbay, halen AK Parti üyesi olduğunu ve Saadet Partisi'ne katılmadığını açıkladı.

YAZILI AÇIKLAMA YAPTI

Haber 7'ye bir açıklama gönderen Yarbay Saadet Partisi'ne katılmadığını şöyle dile getirdi: "Haber Sitenizde AKP Ankara Eski Milletvekili Ersönmez Yarbay Kongrede Saadet Partisine katıldı haberi vardır. AK Parti üyesiyim, Saadet Partisine katılmak için herhangi bir üyelik giriş formu imzalamadım. Saadet Partisine katılanlar listesinden ismimim çıkarılmasını arz ederim."

SP'NİN SİTESİNDE İSMİ YAZIYOR

Ersönmez Yarbay'ın ismi dünkü kongrede anons edilmiş ve daha sonra ise yolda olduğu ve birazdan salona geleceği duyurulmuştu. Düzeltmenin Haber 7'ye gönderildiği saatlerde Saadet Partisi'nin resmi sitesinde de SP'ye katılanlar arasında Ersönmez Yarbay'ın adı yer alıyordu.

Haber 7

Etiketler :