Yargıtay Kararı Öncesi Son Kez Toplandılar

Yargıtay Kararı Öncesi Son Kez Toplandılar

Son dönem içerisinde yaşanan mahkeme olaylarının ardından yargıtayın 19 Nisan'da vereceği karar öncesi Ankaragücü yönetimi, Beştepe Tesisleri'nde bir araya geldi.

Kulüp Başkanı Ahmet Gökçek yönetimindeki toplantıya yaklaşık 20 yöneticinin katıldığı öğrenilirken, toplantının konusunun ise 19 Nisan tarihinde Yargıtay 7. Hukuk Dairesi'nden çıkacak kararın değerlendirildiği ve kongrelerin iptal olması halinde izlenecek yolun konuşulduğu belirtildi.

Toplantının diğer konularının ise teknik direktör Mesut Bakkal'ın sezon sonunda bitecek olan sözleşmesinin uzatılması, Beştepe Tesisleri'nin bakım, onarım ve sahalarla ilgili olduğunu öğrenildi.

Bu arada toplantıda mali asbaşkan Ayhan Atalay'ın yönetim kurulu üyelerinin hepsine birer çanta hediye ettiği ve çantanın içerisinde de Ankaragücü'ne ait hediyelik aksesuarların olduğu ifade edildi.

Öte yandan bilgilendirme toplantısını düzenleyen Atalay'ın, "Bugüne kadar iyi ya da kötü günlerimiz oldu. Mahkemenin verecek olduğu karar bizim geleceğimizi belirleyecek" diyerek, karar sonrası izleyecekleri yol hakkında ifadeler kullandığı belirtildi.

Bilindiği gibi Ahmet Gökçek'in başkanlığa seçildiği kongrelere yönelik açılan iptal davalarına karşın Ankaragücü Kulübü'nün temyiz talebi nedeniyle Yargıtay'a intikal ettirildiği 4 dosyaya istinaden 22. 03. 2011 tarihli itibari ile Yargıtay'dan taraflara yapılan tebligatlara göre 19 Nisan 2011 tarihinde, Yargıtay 7. Hukuk Dairesi'nde duruşmalı olarak davaların yargılamasının yapılacağı açıklanmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.