Yarı Finalistler Belli Oldu

Yarı Finalistler Belli Oldu

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final maçları tamamlanırken, son iki yarı finalistte bugün oynanan karşılaşmalar sonrasında belli oldu.

Yarı finalde Trabzonspor - Antalyaspor ile Fenerbahçe ise Manisaspor ile oynayacak. Yarı finalde ilk maçlar 24 Mart Çarşamba, rövanşlar ise 14 Nisan Çarşamba günü oynanacak.

Çeyrek finalin dün oynanan rövanş maçlarında 1 - 1 biten karşılaşmanın rövanşında Trabzonspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 1 - 0 yenerek yarı finale çıkan ilk takım olmuştu. Günün ikinci maçında 2 - 1 kaybettiği ilk maçın rövanşında Antalyaspor'u konuk eden Galatasaray ise sahadan 3 - 2 galip ayrılmasına rağmen tura veda etti. Günün maçları sonunda ise Trabzonspor ile Antalyaspor yarı finalde birbirlerine rakip oldu.

Kupada bugün oynanan çeyrek final maçlarının ilkinde ise Manissapor 4 - 1 kazandığı ilk maçın rövanşında da Denizlispor'u 1 - 0 yenerek yarı finale kalan taraf oldu. Çeyrek finalin son maçında ise Fenerbahçe, 3 - 0 kazandığı ilk maçın rövanşında konuk olduğu Bursaspor'a 3 - 1 yenilmesine rağmen turu geçen taraf oldu. Bursaspor uzatma dakikalarına kadar 3 - 0 önde götürdüğü maçın son uzatma dakikasında Guiza'nın golüne engel olamadı ve maçı 3 - 1 kazanmasına rağmen tura veda etti.

Yarı final ilk maçları 24 Mart Çarşamba, rövanşları ise 14 Nisan Çarşamba günleri yapılacak. 2009-2010 sezonunda Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanacak takım ise 5 Mayıs'ta oynanacak final maçı ile belli olacak.

YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ

Bu arada çeyrek final maçları sonrasında rakiplerini eleyerek yarı finale adını yazdıran takımlar ve eşleşmeler şöyle oldu;

24 Mart Çarşamba

Trabzonspor - Antalyaspor

Fenerbahçe - Manisaspor

14 Nisan Çarşamba

Antalyaspor - Trabzonspor

Manisaspor - Fenerbahçe

Etiketler :