Yarsuvat: "UEFA men edebilir"

Yarsuvat: "UEFA men edebilir"

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Borussia Dortmund'a 4-1 yenildikleri karşılaşmanın ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Borussia Dortmund'a 4-1 yenildikleri karşılaşmanın ardından önemli açıklamalarda bulundu.

TRT1'de Stadyum programının sunuculuğunu yapan Ersin Düzen'in Twitter hesabından paylaştığı sözlerde, Yarsuvat Galatasaray tribünlerinden atılan meşalelere dikkat çekti.

Başkan Yarsuvat, "2-1'den sonra, beraberik golünü atacakken, tribünden atılan meşaleler yüzünden futbolcuların motivasyonu bozuldu. Futbolcular tribünlere gitti, maç durdu.Futbolcular da oyundan soğudular. Oysa her şey o an iyiye gidiyordu" dedi.

UEFA'dan men edilebileceklerini belirten Yarsuvat, "UEFA'dan bize büyük ceza gelebilir.Zaten risk altındaydık. Bizi men bile edebilirler.Yaşanan olaylara çok üzüldüm" ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Cesare Prandelli hakkında konuşan Yarsuvat, "Skordan sadece Prandelli'yi sorumlu tutmak haksızlık olur. Prandelli bu zamana kadar hep yalnız bırakılmış. Prandelli sezon sonuna kadar takımın başında kalacak" şeklinde konuştu.

Skordan oyuncuların da sorumlu olduğunu sözlerine ekleyen Yarsuvat, "Prandelli'yi şimdi göndersek, kimi takımın başına getireceğiz? Sorumlu sadece hoca değil. Futbolcular da çalışacak" yorumunda bulundu.

Prandelli'nin tazminatı olmadığını sözlerine ekleyen başkan, "Tazminatı yok. Göreve yeni geldik. Hocaya destek vereceğiz ve onunla devam edeceğiz" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.