Yaşar Büyükanıt Yahudi mi?

Yaşar Büyükanıt Yahudi mi?

Şener Eruygur'un eşi Mukaddes Hanım'ın ortaya çıkan üçüncü ses kaydı, inanılmaz ifadeler içeriyor. En ağır suçlama ise Yaşar Paşa'ya...

Mukaddes Şenuygur, üçüncü ses kaydında, Abdullah Gül'e açılan davanın amacını ve Kanadoğlu'nun yorumunu, Prof.Dr. Türkan Saylan'ın mitinglerde neden konuşturulmadığını anlatıyor.

En çarpıcı iddiası ise Genelkurmay eski başkanı Org.Yaşar Büyükanıt ile ilgili... Mukaddes Eruygur, Büyükanıt'ın yahudiliğini kesin olarak kimden öğrendiğini anlatıyor.

YAŞAR PAŞA'NIN YAHUDİ OLDUĞUNU CÜMLE ÂLEM BİLİYOR

Yaşar Paşa'nın, eli kolu bağlandı ne yapabilir ki? Niye bağlandı? Bu eski bakanlardan biri konuştu. Diyor ki sarayda bir saat kırk beş dakika ne konuşuldu diyor. Hala soruyorlar. Meçhul. Ne konuştu da değişti. Var bir kaç sebebi var. Bir şeyler duyduk. Anne, anne oralı baba Türk.

YAHUDİ BİRİNİN GENELKURMAY BAŞKANI OLMASI "ÇİRKİN"!

Ama onlarda anneden geliyor. Bizde babadan gelir, Yahudi'de annelerden geliyor. O bir gerçek. Onu zaten yüz yüze de konuştular Şener ile Yaşar Paşa. İtiraz etmedi. Onu zaten herkes biliyor. Cümle âlem biliyor. Bir tek biz bilmiyoruz ki. Biz de oranın Türkiye ateşesinden duyduk. İsrail'in buradaki askeri ataşesinden duyduk. Adam çok güzel Türkçe konuşuyor. O anlattı. Çirkin.

Etiketler :