Yaşar Hoca'yı öldüreceklermiş!

Yaşar Hoca'yı öldüreceklermiş!

Yaşar Hoca öldürülmekten korkuyor hem de eşi Canan Öztürk tarafından. Hoca bu nedenle kendince önlemler bile almış!

Ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk ile eşi Canan Öztürk arasındaki kavga büyüyor. Savcılık Yaşar Hoca'nın beden ve ruh sağlığı için önemli bir karar aldı. İşte Öztürk'ü korkutan o şey!

Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk, zehirlenmekten korkuyor. Yaşar Hoca bu nedenle eşinin yaptıklarını yemiyor, ağzı açık hiçbir şey içmiyor. Hoca'nın avukatı yaşananları dün Kanal D'de Esra Ceyhan'a anlattı. Yaşar Hoca'nın Avukatı Engin Yeşilyurt, mahkemenin HYP Genel Başkanı Yaşar Nuri Öztürk'ün eşi Canan Öztürk'ün evden uzakaştırma kararı verdiğini söyledi.

HOCANIN EŞİ EVDEN UZAKLAŞTIRILDI

Programda, Prof. Dr. Yaşar Nuri ve Sevinç Öztürk ile Şahane Müftüoğlu'nun telefonla katıldığı program, savcının kararıyla bir kez daha yayınlandı. Gazeteciler.com'un haberine göre Öztürk'ün avukatı Yeşilyurt, Yaşar Hoca'nın akıl ve beden sağlığından, davaya bakan savcının da endişe ettiğini söyledi. Öztürk alınan karar gereği mahkeme sonuçlandırılana kadar Sevinç Öztürk'ün evden uzaklaştırıldığını söyledi.

HOCA ZEHİRLENMEKTEN KORKUYOR

Yaşar Hoca'nın en ilginç sözlerinden birisi ise zehirlenme korkusu oldu. Yeşilyurt, Öztürk'ün evde kapağı açılmış hiçbir içeceği içmediğini, yapılan yemekleri yemedeğini söyledi

Etiketler :