Yaşar Nuri Öztürk'ün mallarına el konuldu

Yaşar Nuri Öztürk'ün mallarına el konuldu

Boşanma davası kapsamında Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk'ün mallarına mahkemece tedbir konuldu.

Yaşar Nuri Öztürk - Canan Öztürk çiftinin boşanma davasından ayrı açılan katkı payı davasında, Öztürk'ün 2002 yılından itibaren elde ettiği tüm mallara tedbir konulması talebi mahkemece kabul edildi.

HER AY 7 BİN 500 TL NAFAKA ÖDÜYOR
Canan Öztürk, avukatı Pelin Arsan ile mahkemeden ayrılışı esnasında, tedbir kararını basın mensupları ile paylaşarak, Öztürk'ün 5 aydır, her ay 7 bin 500 TL nafaka ödediğini açıkladı. Öztürk ve Aslan, açıklamalarının ardından adliye binasından ayrıldı.

CANAN HANIM'A HARAM ZIKKIM OLSUN
Üç saat süren davadan çıkışta her ay çocuklarının giderleri dahil 7500 TL nafaka ödediği eşinin “Zorla da olsa beş aydır nafaka ödüyor” şeklindeki sözleri hatırlatılan Öztürk, çok sinirlendi. “Eğer öyle diyorsa Canan Hanım’a haram zıkkım olsun” diyen Öztürk, “2006’da benim aşk ilişkimi yakalayan bir kadın 2009’a kadar nasıl sabreder?” dedi. Adliyede bir vatandaşın kendisine ‘Kuran’daki İslam’ isimli kitabını imzalattığı Öztürk, Müftüoğlu ile aşk yaşadığı haberlerini yalanladı ve “Böyle bir şey yoktur. O sadece parti üyesi bir insanın benimle münasebetidir” diye konuştu.

RAKAMDA ANLAŞAMADILAR
Öztürk’ün avukatı Recep Ayyıldız, “Ben Canan Hanım’la pazarlık yaptım. Biz yüzde 30 veriyoruz onlar yüzde 50 istiyor. Rakamda anlaşma olmadığı için boşanma olmadı” dedi.

Etiketler :