Yaşı tutmadığı için doktor raporuyla katıldığı Güreş Şampiyonası'nda üçüncü oldu.

Yaşı tutmadığı için doktor raporuyla katıldığı Güreş Şampiyonası'nda üçüncü oldu.

Edirne Şahi Spor Kulübünün 17 yaşındaki sporcusu İremnur Hatipler, Sümer Koçak 23 Yaş Altı Kadınlar Türkiye Şampiyonası'nda bronz madalya kazandı

EDİRNE (AA) - İremnur Hatipler, yaşı tutmadığı için doktor raporuyla katıldığı Sümer Koçak 23 Yaş Altı Kadınlar Türkiye Şampiyonası'nda bronz madalya kazanma başarısı gösterdi.

Edirne Şahi Spor Kulübünün 17 yaşındaki sporcusu, Türkiye Güreş Federasyonu tarafından hafta sonu Konya'da düzenlenen şampiyonaya ailesinden alınan izin ve doktor raporuyla katılabildi.

Genç sporcu, 76 kiloda mindere çıktı ve üçüncü oldu.

Kulüp başkanı Şamil Doğu Delen, yaptığı yazılı açıklamada, İremnur Hatipler'in kendinden yaşça büyük rakipleri karşısında önemli bir başarı elde ettiğini belirtti.

İremnur Hatipler'in gelecek vadeden bir sporcu olduğunu aktaran Delen, "Sporcumuzun yaşı küçük olduğu için şampiyonaya aile izni ve doktor raporuyla katıldı. Güzel de bir başarı elde etti. Sporcumuzu tebrik ediyorum. Aynı zamanda sporcumuzun babası olan başantrenörümüz Mustafa Hatipler, yardımcıları Taner Ergül ve Bilal Ersöz'e gayretli çalışmaları için ayrıca teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.