Yavaş'tan Gökçek'e sert sözler!

Yavaş'tan Gökçek'e sert sözler!

MHP Adayı Mansur Yavaş'tan Gökçek'e salvolar! Yavaş, Gökçek'e Allah ıslah etsin derken bel altı vurmakla suçladı.

MHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Melih Gökçek'i belaltı siyasetle suçladı. Gökçek'in hakkında bir gazeteye demeç verdiğini ve aynı gazeteyi ücretsiz dağıttırdığını iddia eden Yavaş, yüzde 51'le başkan seçileceğini ifade etti.

Maalesef Ankara'da böyle bir üslup var bunu da kimin yaptığını Ankaralı biliyor. Sayın Gökçek yapıyor. Örneğin bir gazeteyi dağıttırıp iki gün önce ziyaret edip, daha sonra kendisi bir basın açıklaması yapıp benim haberim yok diyor ama daha sonra bu gazeteleri dağıtan ASKİ araçları belgelendi.

"ALLAH ISLAH ETSİN"

Şimdi beni Beypazarı üzerinden karalayamazlar. Benim üzüntüm şurada, beni oradan karalamak istiyorlar; ancak oradan ekmek yiyen binlerce insan var, aslında onların ekmeğiyle oynuyorlar. 10 yıldır Beypazarı gerçekten bir marka oldu. Onların bu şekilde yayın yaptırmasıyla hiç bir şey olmaz. Benim tek üzüntüm Beypazarı'ndaki insanların üzülmesi. Ben asla üslubunu değiştirmeyeceğim. Cevap da vermeyeceğim Allah ıslah etsin diyorum, başka diyeceğim birşey yok.

"PARTİ ROZETİMİ ÇIKARACAĞIM"

Tabii Beypazarı'nda yaptığımız Ankaralılar için bir referans oluyor. Beypazarı'ın bugüne kadar 1 milyondan fazla insan gezmeye geldi. Yine biraz önce söylediğim gibi yabancı konukların tamamı Beypazarı'na getiriliyor. İddiamız tabii ki bununla sınırlı değil şimdi sıra Ankara'ya geldi. Ankara'yı da marka kent haline getirmeyi amaçlıyoruz ama artık bu kirli yönetim anlayışınında değişmesi gerekiyor. Ben seçildiğim akşam rozetimi çıkaracağım. Buna söz veriyorum ve herkese eşit ve uzak mesafem eşit olacak.

"İKİ ADAY BİRBİRLERİYLE KORKUTUYOR"

Her iki adayımız birbiriyle çatışarak ve birbirleriyle korkutarak oy istiyorlar. Onlara oy verecek insanlarımız ise maalesef kerhen oy verecek bu demokratik değil. Ben Ankara'nın kavgayla kaybedecek zamanı olmadığını düşünüyorum. Bu iki adayımızında denendiğini iddia ediyorum. Bu iki başkan adayımız çok iyi görev yapmış olsaydı bugün Ankara'nın bu kadar sorunu olmayacaktı.

"OY ORANIM YÜZDE 51"

En az yüzde 51 kazanma şansımın olduğunu ve oy oranımında en az yüzde 51 olacağını iddia ediyorum. 15 gün sonra sanırım tarafsız kamuoyu şirketleri sonuçları açıklayacaklar ve kerhen oy verenlerde bana oy verecekler.

Etiketler :